- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
technoboy
csendes tag
egyébként milyen hangfalad van???a creativnál asszem még a 3500as sem támogatja a dts-t maradj a dolby digitalnal szerintem ugysem halgatod olyan bazinagy hangerön hogy kivinnéd a szoba falát meg a pc-s hangrendszerek nem valami erösek szall semmi külömbség nem lesz
-
technoboy
csendes tag
hy
vegyél egy DTS decodert (videologic)azzal tuti hogy menni fog...én már hallotam a digitheatre dts hangját nagyon durva.www.herta.hu,www.videologic.com kb ennyi -
stinger
csendes tag
Az új szoftveres DVD lejátszók közül ha jól emlékszem, néhány már ismeri a DTS hangot. Javaslom, hogy nézd meg a Cyberlink (PowerDVD) és az Intervideo (WinDVD) honlapját, a kettő közül valamelyik úgy emlékszem már tudja. Hardveres dekóder kártyák közül, mint amilyet te is írtál, ismereteim szerint egyik se dekódolja a DTS hangot, csak továbbküldi a kimenetre, amit egy külső dekóderrel tudsz hallhatóvá tenni.
-
The_Tom
senior tag
Hello
Ha vki tud segiteni abban hogy mi kell ahhoz, hogy DTS-ben lehessen nézni DVD-t PC-n, legyen szives irja meg.
Ami van: DVD lejátszó, SbLive 5.1+a hozzá való 5.1-es hangrendszer.
A neten találtunk egy Creative DXR3 nevű dekóder kártyát ez erre való??
Előre is Kösz!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest