- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Aktív témák
-
arpadka
csendes tag
lassan nekiszaladok fejjel a falnak, a ChrisTv-el lett hang- nem tudom mitol- viszont kb 5 perc utan lefagy a kep, a hang megy tovabb es semmit nem lehet kezdeni, csak reset
-
Lortech
addikt
Nekem volt olyan tunerem is mint a tied, csak nem ultra változat. Ugyan eltöltöttem vele pár percet, de működött a hang dscalerrel is. Most már másik tuner van, azzal ChrisTV-t használok. Lite változat ingyenes, de ezzel nem lehet felvenni. Általános tanácsként mondanám, hogy windowsban a hangerőszabályzónál a felvétel fülön jelöld ki a megfelelő bemenetet -gondolom line-in-re kötötted- és a hangerőt is húzd fel természetesen.
ChrisTV-ben is be kell állítani a megfelelő bemenetet, hangerőt, ez a program futtatásakor felülbírálja a windows beállításait. ChrisTV-hez BTwincap drivert használok: Bővebben: link -
arpadka
csendes tag
50 Ezerszer átnéztem a DScaler-t legyalultam minden mltimédiás progit a gépről, a driverek frissek (már amennyire lehetnek) - HANG-ot mégsem ad
Mi a fene baja lehet ?? -
arpadka
csendes tag
Köszi szépen Balinov.
Driver probléma nem lehet ?
[Szerkesztve] -
arpadka
csendes tag
Na lett hang a Cristv-vel ,de csak ugy magatol, fogalmam nincs, hogy mi a fene befolyasolja az egeszet.
Van 5lete valakinek ?? -
arpadka
csendes tag
ChrisTv- nincs hang- ezek szerint egyébbel van a gond. Talaán illesztőprogram probléma.
Amugy a CrisTv is fizetos ;) -
arpadka
csendes tag
Megint nincs hang
Pedig csak ujrainditottam a gepet
Nem ertem. Van mas DScaler tipusu progi??? -
arpadka
csendes tag
Most következik a távkütyü probléma
-
arpadka
csendes tag
VAN HANG
Köszi szépen s segítséget
-
arpadka
csendes tag
De igen Ace-m van feltéve és Ac`97 beépített hangkártya. Lehet esetleg driver probléma is ?????
-
Balinov
titán
Üdv,
multimédiával kapcsolatos érdekes hibajelenségek okozója gyakran az ace/nimo/klite codecpakk. Nem véletlen az van fenn neked? Nem láttam erre utalást a topikba,csak azér kérdem. -
arpadka
csendes tag
Újdonság, megvan a DScaler 4.1.12, kb. 3 percre bejött a hang, azután megint elnémúlt. Így van tippetek, hogy mi lehet a gond ??? HELP
-
Balinov
titán
-
arpadka
csendes tag
jah, a regebbiek fel sem ismerik a tunert 100% alekosan
-
arpadka
csendes tag
A Settings-ben van egy ilyen opcio, bar nem valtoztat semmit
lehet hogy sz@r Dscalerem van???????? 4.1.11 verzio a legujabb amit talaltam, de ugy veszem eszre, hogy hianyzik a menubol par dolog pl. Audio Input
te milyet hasznalsz??? es honnan toltsem le?? -
arpadka
csendes tag
Koszi a reagalast, szerintem már mindent kipróbáltam. A Sistem`s Mixer-t be kell tenni, hogy hasznalja??
-
arpadka
csendes tag
Nem hiszem, hogy senki sem tud semmit ezzel kapcsolatban
PLS
-
arpadka
csendes tag
Nem hiszem, hogy senki sem tud semmit ezzel kapcsolatban
PLS
-
arpadka
csendes tag
Senki semmit???
HELP
-
arpadka
csendes tag
Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék hangot kicsikarni az említett felállításból?? - PixelView Play Tv Pro Ultra tuner - DScaler progi- Lassan már kotyognak a szemeim addig próbálgattam. Köszike
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Autós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest