Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Szerintem az exit() nagyon jó megoldás a huncut manók ellen, akik valami csúnyaságon törik fejüket. Hirtelenjében nem találtam, mi a drupal mód a minden művelet megszakítására. Ismersz ilyet?"
Hát az exit() (vagy die()) tényleg kevés esetben indokolt, a hibákat kezelni kell, nem pedig kalapáccsal szétverni a scriptet.
Teljesen változó lehet a kezelési mód, nincs erre általános recept. Attól függ.Igen, a linkelt kódban nem az volt a lényeg, hogy a 6-ost egy az egyben át lehet ültetni 7-esre, a szemléltetést akartam megmutatni az adatbázisból való közvetlen lekérésre.
Az is_numeric() függvénynél egyébként érdekes, hogy az is_numeric(' 123') is átmegy a teszten, szóközzel az elején. Erre mondják, hogy a PHP tákolmány.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy jobb lett a scripted.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teljesen változó lehet a kezelési mód, nincs erre általános recept. Attól függ.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)