- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz Xiaomi 16
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Elindult a One UI 8 frissítés
-
Mobilarena
Ajánlott szakirodalmak a teljesség igénye nélkül (a lista még bővülhet):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Milyen fielddel állítod be, hogy ki melyik csapathoz tartozik?
Így első nekifutásnak az Entity Reference ugrott be, hogy annak tuti, hogy hasznát tudnád venni a kapcsolat kezelésénél, majd listázás során a Views modulnál is:
Entity reference
http://drupal.org/project/entityreference
ezzel hivatkozhatnál a másik tartalomtípusra.
Sőt, a kölcsönös (oda-vissza) kapcsolat listázásához ennek is nagy hasznát veheted:
Corresponding Entity References
http://drupal.org/project/cer
Utóbbit is használtam már, teszi a dolgát, szinkronizálja mindkét irányba a kapcsolatot, csak mindkét irányban legyen hivatkozó field (Entity reference segítségével). Aztán admin-felületen be kell pipálni a köztük lévő kapcsolatot, hogy kezelje a CER modul.Persze a csapat-játékos kapcsolatra nyilván létezik még ötezer másik megoldás is. Én most annak megfelelően adtam javaslatot, ami az általad használt megoldásba illeszkedik bele legkezelhetőbben (legalábbis szerintem, első megközelítésként).
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest