-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz
Jörmungandr #57560 üzenetére
Durva napsütést én sem viselem jól, szóval igyekszem árnyékból drónozni. Nem volt még vele gondom amúgy, régi drónomhoz volt árnyékolóm, ehhez is veszek majd egyet szerintem.
-
Geller72
veterán
válasz
Jörmungandr #57560 üzenetére
A napon kint, direktben minden szar, de az ipadre (is) lehet venni "napellenzőt", ami kimondottan arra való, az sokat segít.
Én használom mindegyik os-t Phantomhoz, szerintem is egyéni, én mégis jobban húzok az iOS fele.
Egyébként van kimondottan dji topic is. -
Misi1979
őstag
válasz
Jörmungandr #57429 üzenetére
Mavicot Iphone, Ipad kombóval használom, nem volt még gondom vele. Bár bevallom, androidot nem próbáltam még. De ahogy láttam, ios másoknál is előnyben van részesítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Proxmox VE
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Netatmo Weather Station
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest