- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Engedd el a szabályokat, menj ki a természetbe és egyből jó lesz. Mondjuk nem Spark-kal az lehet, de egy rendes frankó géppel élvezet, hidd el. Már egy Air 2s is olyan szépen dolgozik, hogy öröm vele szórakozni. Ahogy Vándor írja, az FPV teljesen más világ. Imádom. Az őzike szembenéz veled a mezőn
van olyan őzcsalád, akik már ismerik a drónjaimat. A múltkor egy kisgida odajött a géphez, és nézegette, mi lehet ez. A nagyok úgy jöttek ki utána a kukoricásból.
-
vandor01
senior tag
azert van ertelme
csak azt FPV-zesnek hijjak
es azt a legjobban varoson kivul bokrok fak akadalyok alatt kozott lehet uzni.....
sajnos mindent hivatalosan nagyon bekorlatoztak ezert a pusztaba lettunk uzve
es igen egy videos dronnak sok latni valoja nincs a pusztaban
kiveve ahol nagy birtokok vannak -
-
A telefonhívás tényleg zavarja a rádiókat (jéééé, milyen érdekes
), de általában csak akkor okoz gondot, ha amúgy is határon van a jelátvitel. Na akkor simán eldobja a jelet O3-ig minden. O4-nél jobb a helyzet.
A vezeték nélküli kamerarendszer is komolyan bezavarhat. RC Pro-t (!) zavart be úgy, hogy a Mavic 3 200 méterre volt és lement pirosba a térerő...
-
buci30
addikt
Így van köszönöm!
Én is tudom van jobb és ők jobban rajta vannak ezen a témán, azért vártam, hogy egy jó gép valaki írjon de árban tudásban is még azért vállalható legyen.
Persze tudom van aki erre költ többet van aki telefonra van aki kocsira. Kinek mi a nagyon hobbi 😊😁Mostmar szűkült is a Tello és a Fimi A3 ra a dolog.
Itt már tényleg csak az kérdés ha kell a jó videó akkor A3 ha nem akkor Tello 😱🤔🤔🤔
Geller72 😂😂
Saccco: Ilyenre gondoltam csak itthon de ha nincs láttom be kell vállalni a külföldi rendelés.
De ezek nagyon jók! 😊💪🏻👏🏻 -
vandor01
senior tag
-
Geller72
veterán
Hiába fordulnak meg itt többen, ha arányaiban sokkal kevesebb embernek van Dji drónja.
.
A Spark töltője külön ~18-19k. Mármint a hármas töltője. Ez ugye párhuzamos töltő, ami - ahogy te is mondtad - csupán kényelmi szempontból és a kevesebb mozgatás miatt jobb megoldás, mert ugye előbb nem tölti fel, mint külön. Sorban tölti, ahogyan végzett az egyikkel, tölti a következőt. Mármint ha te erre a töltőre gondoltál.
Ha ez van a csomagban, akkor megéri, mert spóroltál ~4k-t.Én is HUB-ot használok a P4-hez, mert kényelmesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged