Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaiotEch

nagyúr

válasz CrckBoT #40503 üzenetére

Szia. Röviden tömören: rakás szar.
    • SimonK ESC-t már nem veszünk, pláne 12A-est
    • Motor ismeretlen
    • CC3D-t csak F4-es REVO-t szabad venni alatta semmit
    • FrSky + Flysky táv? Soha nem fog menni!
    • Akku kuka.

NE ÉPÍTS szerintem, vegyél készen egy Eachine Wizardot RTF-ben! Ha mindenféleképp építeni szeretnél akkor egy ilyen pack jó. + kell hozzá egy táv, az lehet a fenti Flysky I6, egy vevő Flysky IA6C, akku Dinogy 3S 1300mah pl. 50C érték alatti akkut ne vegyél racerhez! A vázzal egy a baj: Kevés a hely, lehet helyette Martian 2-3-t kellene nézz. Bár én nekem is ez a pack van amit először építettem, de belefértem.

Ha kérdés van segítek. BTW remélem nem a legelső géped, mert 0-ról tanulni nem ajánlott egyik racer sem!

• shaddam

aktív tag

válasz CrckBoT #40503 üzenetére

Az esc helyett én egy 20 vagy 30-as racerstart vennék(sőt motort is, imádom a srácokat :D) . Az hogy kezdésnek 30 nem baj, ha az akksi meg a prop úgyse hajtja meg. Talán 1-2 dollár a különbség. FC helyett valamilyen f3-at vennék, azon van becsülettel csipogó betaflight alatt. A hexámban cc3d van, jópofa a konfigja(ha felismeri a librepilot sima ügy, de addig van hogy a hajam tépem), mert elég hülyebiztos, de akrobatikázni nem merek vele, csak ilyen angle módos röpködésre van. A vázat személyesen nem ismerem, a 250-es jó, mert van hova pakolni (bár kamera nélkül azért van most helyed). A vevő meg az adó nem megy egymással, két külön cég. Az akksi C értéke elég gyenge. Ha nincs pdb csak oldschool módon összedrótozod akkor bec is kell az 5 volt miatt. Ha "rendes" pdb kell akkor pl amit a matek gyárt nekem bevált. Lipo csipogót, többet mert fogyóeszköz is vegyél, meg egy sima kis buzzert hogy a fűben megtaláld

A martian2 váz nem tetszik? Van benne egy pdb amihez lehet forrasztani, igaz bec is kell, mert egy sima lap az egész.

Új hozzászólás Aktív témák