- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAni198
csendes tag
válasz
Halihólaci #40872 üzenetére
Én tavaly vettem egy ilyet.
A gép kísértetiesen hasonlít az Attop YD-928 modellre.
Egészen finoman lehet irányítani a távirányító hosszabb karjai miatt és a gép is elég stabil, szóval kezdőnek lakásban is jó.
Az akku és töltő párost viszont idővel cserélni kell mert a töltő túltölt ,viszont az akku kompatibilis az Eachine H8mini vel.
Hogy megéri e? Én nem bántam meg, Apu szépen tudja terelgetni és még nem kellett hozzányúlni. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Halihólaci #39375 üzenetére
Úgy nézek én ki, akinél nem hever itt-ott egy-két buck converter?
De, ahogy már írtam, a nagy büdös helyzet az, h 5V-ot kap ez a szerencsétlen DVR, mégis túlmelegszik és beszarik 10 fok fölött. Mai nap 12 fok volt, a rekordidő 30 másodperc. Ja, meg csak Mixza kártyákkal működik. Most próbálok egy 64 gigásról kimenteni valamit, de sacc/kb nem lesz belőle semmi.
Ez kb. valami 0.2 verzió lehet, mert már nem kapja telibe a 2S akkut a DVR, csak 5V-ot, de még a szar DVR van benne. Mivel télen nem használtam a DVR-t, így mire kitavaszodott, lejárt a fél év, a Paypal cseszik a fejemre. -
vandor01
senior tag
válasz
Halihólaci #39361 üzenetére
ez a mondat elégé ütős:
A legfontosabb kérdés tehát, hogy melyik kategóriában lehet majd eseti légtérhasználati engedélyt kérni a mobilalkalmazással. Ha a törvénytervezet a végére „bekeményedik”, és mégis csak a „játék” drónoknál lesz használható a mobilalkalmazás,H36-os tulajok keressetek az appot!
legtérhasználat a szobabol a nappaliba! vagy különben radrugja a TEK az ajtot! -
üszök
őstag
válasz
Halihólaci #39359 üzenetére
Nem jó a link.
-
Baku
aktív tag
válasz
Halihólaci #39231 üzenetére
Volt már nekem is több hasonló ilyen "projectem". Ha kézhezveszem a bogár távját, indulhat a napokig tartó agyalás, hogy elbarmolva se legyen, használható is maradjon, esztétikus és szalonképes is legyen, de véletlenül ne lehessen rányomni ....
Figyelembevéve, hogy a hét elején rendeltem meg, időm még mint a tenger.... -
wazo
aktív tag
válasz
Halihólaci #39173 üzenetére
Jxd399 jól néz ki honnan rendelted, nem találok sehol.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Halihólaci #39146 üzenetére
En a hulye fejemmel preorderben vettem. Hat, mostmar tudom, hogy Eachine-bol akkor veszunk, amikor a reviewerek mar teszteltek.
A lapantennarol le kell huzni a boritast, mert arnyekol. A vevo / DVR konnyen tulmelegszik, az 5V-os DVR direktben kapja a 2S akkut, a 2S akkunak nem mukodik a balancer aramkore.
A DVR meg fekete kepernyot dobal, ha hangyapuculonyit gyengul a jel.Papiron nagyon jo a feature lista, elmeletileg lehetne egy jo headset, de ennyiert? Inkabb Quanum Cyclops + DVR.
-
J.Dancsi
csendes tag
válasz
Halihólaci #39146 üzenetére
(Eachine VR D2)
Nekem valamikor március elején jött. A DVR-rel volt valami baj (Talán hogy hd-ban nem tudott felvételt készíteni.), de a firmware frissítés megoldotta a problémát. Azt mindenképp javaslom! Még nincs benne sok repülés, de nekem eddig egész használható. Ha hamarabb jött volna ki a Pro, akkor azt választottam volna. Árban kb ugyanannyi, és tud auto search-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged