- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
#54715584 #48108 üzenetére
Ez egy komoly cucc már. Túl lépi a jelenlegi 250g-s súly határt. Első drónnak se rossz, szerintem, nem olyan vad, mint egy Bugs 3. De, elhagyni ugyan úgy el lehet hagyni, és akkor még se annyira jó választás első drónnak.
Az 5G-s wifivel mi is lenne a gondod? Nem alkalmas real time nézésre, csúszik kb 1 mp-t. De, felveszi amit lát, és ha elvesztenéd az orientációt, akkor segíthet megtalálni, merre az előre. De, tud headless mode-t, azaz, mindegy, merre van a gép orra, hozzád képest fogod tudni irányítani. Azaz, ami Neked előre, az a gépnek is előre lesz (remélem érthető). Van rajta pánik gomb, ami nem minden esetben szerencsés, de RTH, azaz return to home, a kiindulási pontra indul vissza. minimum 15 méterre emelkedik. Kell ehhez is pót akksi, meg normálisabb töltő is, még ha adnak is hozzá valamit. A perceket meg nem kell szigorúan érteni, függ pl, hogy bekapcsolod-e a kamerát.
-
Jozsó
tag
válasz
#54715584 #48108 üzenetére
Pár hozzászólással ezelőtt már kérdezték. Hogy jó-e azt nem tudom, nekem bugs 3 van, de lejjebb volt egy link a Gearbestről. Ott 139$ és EU registered szállítással lehet, hogy a vámot/áfát is megússzátok.
A 15 perces üzemidővel mi a gond? Szerintem az elég sok...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged