-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
válasz
kbhuinfo #73979 üzenetére
Mi találtunk egy MIni 3 Pro-t, rajta lévő képek és a final videó alapján a távolkeleti turiszt nekirepült a fának az erdőben. Aztán nem találta meg, vagy nem is kereste.
Kipucoltam, működik szépen, de 5 használat után letiltott, mivel másik felhasználói fiókhoz van regisztrálva, mint a kontroller.
Hivatalos DJI forum adminisztrátoron keresztül elvileg kapott üzenetet a tulaj, hogy vegye fel velem a kapcsolatot, de nem kaptam emailt sajnos. Így most van egy drón a polcon dísznek. -
BaLee
addikt
-
-
válasz
kbhuinfo #73975 üzenetére
A Care Refresh leginkább a DJI-nak jó
A mini4 nem egetverő összeg, de nem nagyon lehet kapni csak a gépet csupaszon. Azért, mert nem sokat törnek össze. Bezzeg FPV van bőven! Azok törnek mint a ropi.
A Mini4 nagyon ügyes kis gép, 360 fokos védelemmel, nem fog csak úgy leesni, összetörni. A nagy veszély a víz fölé repülés, hátszélben. A szél nem a barátja a kicsi könnyű gépnek. Ott lehet meglepetés, és ha leszáll akkor annyi az egész gépnek a felvételekkel együtt. Figyelj, hogy mindig szembeszélben repülj, ha messzebb akarod küldeni, hátszélben ne, vagy ésszel. Hagyj bőven tartalékot az akksiban a visszatéréshez. Nekem Air 2s szállt le a szántóföldön magától, mert 4,5km-re mentem el vele és nem figyeltem, hogy hátszél van. Nem ért vissza, forced landing volt. Nem lett semmi gond, meglett, csak érte kellett menni a földutakon. Ha ez pl. a Balaton vagy a tenger felett történik, az nagy szívás lett volna.
-
twine
veterán
válasz
kbhuinfo #73920 üzenetére
Én nem tudok róla semmit!
Bevallom őszintén, ha gyári dronról van szó nekem csak a DJI létezik.
Abból használtam már jó pár félét!
Tudom, hogy van alkatrész,szervíz, care, tutorial, teszt, valamint 3rd party program pld litchi, FCC hack stb.hozzá, és úgy vagyok vele mint pld. a zsepivel...tudom, hogy van a zewa-n kívül is zsepi, de mindegyiket átfújom,így aztán egyszerűen nem vagyok hajlandó mást venni...
Megnézem a teszteket, olvasok kicsit utána mindegyiknek, de valahogy az én agyamban a neuronok így kapcsolódtak, hogy (gyári)drón=DJIPedig hozzáteszem, a szivargyújtós usb-s töltőmtől kezdve, a telefonom át, még a napszemüvegem is XIAOMI...
-
twine
veterán
válasz
kbhuinfo #73918 üzenetére
[link]
régebben repültem P4-el, illetve P4 proV2-vel. ezeket otthon is "le tudod programozni" litchiben milyen útvonalat milyen magasan milyen irányban repüljön le, egy Google maps jellegű térképen... kiviszed , nyomsz egy startot, és minden alkalommal ugyanazt az útvonalat ugyanabból a szögből lerepüli...A fent linkelt mezőgazdasági "holmikkal" felszerelt P4 videókat, csak érdekesség szintén nézegettem, mivel nem vagyok mez.gazd. szakember, de láttam olyan szoftvereket hozzá amik számoltak százalékot, mennyi a beteg növény, vagy vadkár, stb...stb...
szerintem ezeket a Phantomokat nézegesd...
hozzáteszem, ezek azért nem olcsó játékok, és rémlik hogy a szoftverek is előfizetésesek vagy ilyesmi...ha nem ilyen profi kategóriára vágysz akkor meg szerintem egy P4-pro, mavic pro2 -től "fölfelé"(kategóriában) bármi jó "nézegetni" a földedet
most látom van itt újabb generáció is;
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged