Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfly
tag
válasz
F.E.K.. #69140 üzenetére
Az az igazság, hogy családos emberként nem sok időm van erre a hobbira és ezért nem szeretnék sokat költeni rá.
Persze abból a szempontból igazad van, ha már költök rá érdemes olyat venni amivel előre is lehet tervezni.
Persze egy kefe nélküli gép beleférne, de nekem egy olyan kellene ami szabad szemmel is látható, tehát legalább akkora mint az x5, és nem túl agresszív az ereje ahhoz hogy tudjam irányítani a földről szabad szemmel. És a vezérlő tudjon stabil módot is (lehet mindegyik tudja, még nincs erről ismeretem). Távot már rendeltem. Talán ideér egyszer.
Tudsz ajánlani ilyen drónt ami megfelelhet az igenyeimnek? Esetleg használtan, egy kiöregedett racer jó lehet nekem? Hol lehet ilyeneket venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- Ukrajnai háború
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest