- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfly
tag
válasz
F.E.K.. #69140 üzenetére
Az az igazság, hogy családos emberként nem sok időm van erre a hobbira és ezért nem szeretnék sokat költeni rá.
Persze abból a szempontból igazad van, ha már költök rá érdemes olyat venni amivel előre is lehet tervezni.
Persze egy kefe nélküli gép beleférne, de nekem egy olyan kellene ami szabad szemmel is látható, tehát legalább akkora mint az x5, és nem túl agresszív az ereje ahhoz hogy tudjam irányítani a földről szabad szemmel. És a vezérlő tudjon stabil módot is (lehet mindegyik tudja, még nincs erről ismeretem). Távot már rendeltem. Talán ideér egyszer.
Tudsz ajánlani ilyen drónt ami megfelelhet az igenyeimnek? Esetleg használtan, egy kiöregedett racer jó lehet nekem? Hol lehet ilyeneket venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged