Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Ezt a buildedet nem ismertem, viszont a nagyobb 85-ös, a tie micro 2s le van mentve mint irányadó konfig. Azért respect, az és a shutterbug 85 az iránytű a majdani 85-ös gépemhez. (Már kb összeállt a fejemben).
Ami a nanot illeti, nagyon hasonló az enyém is, csak nekem crazybee F4 frsky lap van benne (gondolom később építettem). Most fogom kipróbálni a 3br 0802-eseket, előtte az a happymodel volt benne amit linkeltem. Nekem az általad linkelt gemfan prop nagy kedvencem, de ugyanennek a 3 tollú változata mégjobban bejött. Végre mintha többet menne vele, és jobban is gyorsul. Kanyarokban talán nem olyan feszes. Érzésre. Én gnb 450-es aksikkal tolom, az 520-astól féltem hogy túl nehéz. Sajnos hülye voltam és csak 4 mocit rendeltem a 3br-ből. A canopym a kis uszonyos mobula 7-é, az irtó cuki 😂
Rendeltem egy flysky vevőt gombokért, mert jókat írtak róla és nagyon bena hatótávom van a beépített vevővel. Kíváncsi leszek... A 85-ös whoop nagyon odaver neki a 1102-esekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest