Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
XT-XINTE-n megjelent a legújabb Foxeer Razer Micro kamera. Láttatok már tesztet róla valahol?
12 USD lenne tőlük a regelésért járó 5 USD kuponnal, annyiért biztos nem lehet szar, máshol az EOS2 annyi(Caddx EOS2 is náluk a legolcsóbb, nincs 11 USD postával)
kupont itt találtam: [link]
kameránál nem látok választási lehetőséget képarányt illetően, de minden rendelésnél lehet megjegyzést írni nekik: [link]Rendeltem tőlük pár akksit és EOS2-t mostanában, volt aki azt írta megbízhatóak, remélem hamar küldök őket..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Quadro FX 570 eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest