- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Érkezik egy MJX Bugs 3 drónom hamarosan, és vettem egy használt 2axis gimbalt (tudom, szenved majd vele a kis gép), de sajnos nem működik, jobbra-balra döntögetve jó, de előre-hátra folyamatosan oda-vissza rángatja a motort.. Az alsó érzékelő csatlakozója is tropa, így arra gondoltam vennék új NYÁK-ot, de nem tudom mennyire lenne nehéz konfigurálni.. BGC programot már telepítettem, számomra extra bonyolult, szóval nem tudom az új gimbal kontroller NYÁK mennyire okozhat meglepetéseket.. Vagy csak plug and play, összerakom és első indítása miatt beállítja magát? Vagy a PID beállításokat ki kell kísérleteznem?
Ez lenne a legolcsóbb, kiszemelt kontroller:
[link]Asszem -Z axis lesz az egyik amire át kell állítanom, hogy a drón alatt fog lógni a szerkezet, erre már rájöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik
- OLED TV topic
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Napelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Opel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest