Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
válasz
Jackal2 #40748 üzenetére
én nem fikazok, csak ez is olyan hype-os dologak érzem, mint anno a crusaider gt2-t.
Biztos hogy megy mint a veszett, könnyű és kicsi meg gyors stb, de nem látom a célközönséget.
- aki olyan szinten van, hogy ki tudja használni a gyorsaságot meg egyéb dolgokat (és nem arról van szó, hogy kint a réten nyom egy punchout-ot és ő a kemény), az épít magának (hány rtf gépet láttunk versenyeken?)
- aki nincs olyan szinten, hogy érződne neki, az megveheti ezt, aztán majd jól beleáll valamibe (pont azért mert nincs olyan szinten)
- ha nem használja ki az erőt, minek vette? fél év és már régi gép lesz.jó, hogy vannak rtf gépek, kezdőknek ajánlott, de aki kicsit is komolyabban akar zúzni, az úgyis épít. aki meg nem tud/akar építeni, az meg nem tud/fog komolyabban a dologgal foglalkozni.
Senkit sem akarok leszólni, csak néha vicces látni, hogy mekkora prok vannak a topicban (nem speciel rád gondolok Jackal)nem tagadom, hogy igen jó gépnek tűnik a spec alapján, a kért kuponnak hála olcsó is, de tényleg ajánljuk az ilyen gépet kezdőknek? repültem már úgy kint a reptéren, hogy szó szerint féltem, gondolkoztam h beülök a kocsiba, amikor 1 kezdő gyerek elkezdett repülni a bivaly gépével.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest