Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
mura81
senior tag
Mindenki azzal teszi tönkre a saját szervezetét amivel akarja! Engem addig nem nagyon érdekel amíg: 1. saját baráti körömből vkit nem érint, 2. nem akarnak róla meggyőzni, hogy az milyen jó.
A ''szervek'' mindig is azt tették amit mondtak nekik, ha nem akkor meg fejek hullottak. (saját tapasztalat: a városban ahol élek egyszer ''túl hamar'' reagált a gyorsbeavatkozású speciális csoportja a rendőrségenek, és olyan embert kaptak el akit nem szabadott volna. Az akció után a csapatot feloszlatták) Na csak ennyit a ''független'' szervekről. -
jeges
senior tag
Nem szeretnék indulatokat szítani, arra viszont mindenkit +kérnék, aki a híradóból ''látta'' a történteket, azokról ne formáljon véleményt. Én ott voltam, és nem igazán az történt, amit a TV2 meg az RTL mutatott. Ezen kívül a drogoktól és könnyű drogoktól elvonatkoztatva kissé furcsállom azt a hozzáállást, amikor valaki azt állítja, hogy ''jól megkapták''. Véleményem szerint ez a hozzáállás nem ''európai'', ahogy mondani szokták.
Megjegyzés: én spec. nem szívok, mert úgy döntöttem. Ettől még nem tartom bűnözőnek azt, aki úgy döntött, hogy él vele. Egyébként viszont cigarettázom, amivel valszeg sokkal jobban ártok a szervezetemnek, és azt is kijelentem szégyenkezés nélkül, hogy ettől függőségben is élek. Börtönbe viszont nem zárnak.
Ja, és +1: a rendezvénynek semmiféle politikai színezete nem volt addíg, míg az ellentüntetők nem ''vegyültek'' a színpad előtti tömegbe, a rendezvénynek nem volt köze a hazai politikai kakasviadalhoz, én spec azért mentem ki, hogy egy ismerős zenekart +nézzek, és nagyon sokan voltunk még így.
No jó, ma már nem húzom fel magam emiatt. További jó vitázást!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- DELL Inspiron 14 7435 2-in-1 360 fokban kifordítható // Ryzen 5 7530U 8Gb ram 512GB SSD
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest