- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
jeges
senior tag
Nem szeretnék indulatokat szítani, arra viszont mindenkit +kérnék, aki a híradóból ''látta'' a történteket, azokról ne formáljon véleményt. Én ott voltam, és nem igazán az történt, amit a TV2 meg az RTL mutatott. Ezen kívül a drogoktól és könnyű drogoktól elvonatkoztatva kissé furcsállom azt a hozzáállást, amikor valaki azt állítja, hogy ''jól megkapták''. Véleményem szerint ez a hozzáállás nem ''európai'', ahogy mondani szokták.
Megjegyzés: én spec. nem szívok, mert úgy döntöttem. Ettől még nem tartom bűnözőnek azt, aki úgy döntött, hogy él vele. Egyébként viszont cigarettázom, amivel valszeg sokkal jobban ártok a szervezetemnek, és azt is kijelentem szégyenkezés nélkül, hogy ettől függőségben is élek. Börtönbe viszont nem zárnak.
Ja, és +1: a rendezvénynek semmiféle politikai színezete nem volt addíg, míg az ellentüntetők nem ''vegyültek'' a színpad előtti tömegbe, a rendezvénynek nem volt köze a hazai politikai kakasviadalhoz, én spec azért mentem ki, hogy egy ismerős zenekart +nézzek, és nagyon sokan voltunk még így.
No jó, ma már nem húzom fel magam emiatt. További jó vitázást!
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Acer notebook topic
- ASUS routerek
- Apple iPhone 17 - alap
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest