- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Aktív témák
-
drwho
tag
HI midnenkinek!
Szerintem Ti itt nagyon dobálóztok a szavakkal, és a dolgokkal.
Dohányzás + ital vs. drog + hollandia.
Szerinem aki még nem szívott egy jointot sem, az nem tudja, hogy mi a hatása, és mi ellen szólal fel.
Még nem hallottam olyan emberről aki a fű hatására autóba ült volna és gázolt volna. Italosról már hallottam. Egy ember aki füvet szív max úgy halhat meg a fűtöl, hogy bealszik és a részegek összerugdossák és meghal.
Egy alkoholista - mert ugyebár alkoholistáról kell beszélnünk, hogy összehasonlítsuk egy könnyűdrogossal - (a cannabis származékokról van szó és nem a kokainról + a heroinról, azokat én is ellenzem sőt!).
Tehát ha drogos akkor függő. (a másik buktató hogy fizikailag a fűre nem lkehet rászokni).
drogfüggő vs. alkoholista. Az egyik nem legális a másik -szerintem sokkal veszélyesebb- legális.
Mikor megy haza a beszívott apa és veri meg a feleségét, mikor füvezi el a fizetését? és egyebek. És az alkoholista nem tokajit fog ebédhez inni. és nem egy pohárral.
Vannak sokkal rosszabb dolgok is mint a fű és legálisak.
Mikor halsz meg a fűtöl tüdőrákban???
Mindegy. Sok embernek vanak előítéletei mert azt látja hogy a heroinfüggő gyerek tönkremegy, nemtud leszokni, elvonási tünetek stb. Tehát fel kéne fogni hogy a fű nem ''nehézdrog'' és nem együtt említeni a kettőt.
Mert más műfaj a kettő.
Aktív témák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- A nap színe: a vörös
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest