Hirdetés

Aktív témák

• drwho

tag

HI midnenkinek!

Szerintem Ti itt nagyon dobálóztok a szavakkal, és a dolgokkal.
    Dohányzás + ital vs. drog + hollandia.

Szerinem aki még nem szívott egy jointot sem, az nem tudja, hogy mi a hatása, és mi ellen szólal fel.
    Még nem hallottam olyan emberről aki a fű hatására autóba ült volna és gázolt volna. Italosról már hallottam. Egy ember aki füvet szív max úgy halhat meg a fűtöl, hogy bealszik és a részegek összerugdossák és meghal.

Egy alkoholista - mert ugyebár alkoholistáról kell beszélnünk, hogy összehasonlítsuk egy könnyűdrogossal - (a cannabis származékokról van szó és nem a kokainról + a heroinról, azokat én is ellenzem sőt!).
    Tehát ha drogos akkor függő. (a másik buktató hogy fizikailag a fűre nem lkehet rászokni).
    drogfüggő vs. alkoholista. Az egyik nem legális a másik -szerintem sokkal veszélyesebb- legális.

Mikor megy haza a beszívott apa és veri meg a feleségét, mikor füvezi el a fizetését? és egyebek. És az alkoholista nem tokajit fog ebédhez inni. és nem egy pohárral.
    Vannak sokkal rosszabb dolgok is mint a fű és legálisak.
    Mikor halsz meg a fűtöl tüdőrákban???

Mindegy. Sok embernek vanak előítéletei mert azt látja hogy a heroinfüggő gyerek tönkremegy, nemtud leszokni, elvonási tünetek stb. Tehát fel kéne fogni hogy a fű nem ''nehézdrog'' és nem együtt említeni a kettőt.
    Mert más műfaj a kettő.

Aktív témák