- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
bali79
tag
Nem is értem, mi itt a baj?!
Én nem szívok és ha szívnék, akkor sem kezdenék el utána heroinozni vagy más keményet. Te sem és még sokan mások itt a fórumon. Ezekszerint ez nem probléma.
Akkor miért van mégis annyi drogos az országban? Hogy lehet az, hogy valaki nem olyan tapasztalt, bölcs és okos, mint én? Ezt nem értem, ti se? Márpedig drogosok vannak, ez biztos. Akkor itt valami gikszer lehet...
Igyekszem megérteni, amiket az életedről írtál és tényleg örülök neki, hogy mára ilyen objektíven látod és átlátod a SAJÁT helyzetedet és sikerült megoldanod a SAJÁT problémáidat. De vannak, akiknek ez nem megy, vagy azért, mert még a tiédnél is súlyosabb gondjaik vannak vagy azért, mert nincs lelkierejük hozzá. Szerintem ne rúgjunk beléjük még egyet azzal, hogy az orruk alá dugjuk a füvet...
Ez a maximum, amit így ismeretlenül értük tehetünk.
Ami a legalizációt és a büntetések enyhítését illeti. Ha valami tilos, de nem büntetik, akkor az szerinted valóban tilos? A gyógykezelést ugye te sem tartod elrettentő szankciónak.
Summa Summárum: nem csak mi boldogok és duci pirospozsgásak élünk ebben az országban!!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest