- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
bali79
tag
Nem is értem, mi itt a baj?!
Én nem szívok és ha szívnék, akkor sem kezdenék el utána heroinozni vagy más keményet. Te sem és még sokan mások itt a fórumon. Ezekszerint ez nem probléma.
Akkor miért van mégis annyi drogos az országban? Hogy lehet az, hogy valaki nem olyan tapasztalt, bölcs és okos, mint én? Ezt nem értem, ti se? Márpedig drogosok vannak, ez biztos. Akkor itt valami gikszer lehet...
Igyekszem megérteni, amiket az életedről írtál és tényleg örülök neki, hogy mára ilyen objektíven látod és átlátod a SAJÁT helyzetedet és sikerült megoldanod a SAJÁT problémáidat. De vannak, akiknek ez nem megy, vagy azért, mert még a tiédnél is súlyosabb gondjaik vannak vagy azért, mert nincs lelkierejük hozzá. Szerintem ne rúgjunk beléjük még egyet azzal, hogy az orruk alá dugjuk a füvet...
Ez a maximum, amit így ismeretlenül értük tehetünk.
Ami a legalizációt és a büntetések enyhítését illeti. Ha valami tilos, de nem büntetik, akkor az szerinted valóban tilos? A gyógykezelést ugye te sem tartod elrettentő szankciónak.
Summa Summárum: nem csak mi boldogok és duci pirospozsgásak élünk ebben az országban!!
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Samsung kuponkunyeráló
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest