Hirdetés

Aktív témák

• anulu

félisten

Előre jelzem, hogy nem olvastam végig a topicot, csak egynéhány (kb 100) hozzászólást.

Nagyon bánt, hogy olyanok próbálnak tűzzel-vassal kardoskodni ellene, akik igazándiból nem is tudják, hogy miről van szó, csak annyi lett a fejükbe verve, hogy drog=bűnözés, lopás, miegyéb. Az miért számít bűnözésnek (mert jelen állapot szerint az), hogy ha vki egy húzós nap után elszív egy jointot otthon? Nem azért, mert függ tőle, hanem azért, mert az olvasáshoz pl fáradt, és máshogyan szeretne kikapcsolódni?!

Töredelmesen bevallom, hogy én is kipróbáltam. De aki engem emiatt bűnözőnek nevez, azt - már bocsánat, de - körberöhögöm... Szerintem a cigi és a pia sokkal veszélyesebb.
    Ismerek olyan srácokat, akik 4-5év után hagyták abba, és nem azért, mert áttértek keményebb drogra, hanem azért, mert már nem az vonzotta őket ahhoz, hogy kikapcsolódjanak.

Az pedig, amit a ''Lelkiismeret(???) '88'' tagjai leírtak, az számomra undorító, és mélységesen felháborító. Amúgy tudjátok, hogy miért 88? Segítek. Német ABC 8. betűje lenni ''H''. Aki innentől sem érti, az legyen kedves áttanulmányozni a 2. világháború történetét, és az azt kiváltó okokat. Ezt az ok-okozatot nem én találtam ki, hanem ezen körökben mozgó ismerősömtől tudom.

Az pedgi szimplán bánt, hogy az ellenzők nem is hajlandóak meghallgatni az érveket, amitűket azok mondanának, akik a fogyasztók-nem-büntetése mellett vannak. Márpedig csak a demokrácia alap szabályai szerint is legalább illene megtenniük.

Részemről ennyi.

Aktív témák