Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
anulu
félisten
Előre jelzem, hogy nem olvastam végig a topicot, csak egynéhány (kb 100) hozzászólást.
Nagyon bánt, hogy olyanok próbálnak tűzzel-vassal kardoskodni ellene, akik igazándiból nem is tudják, hogy miről van szó, csak annyi lett a fejükbe verve, hogy drog=bűnözés, lopás, miegyéb. Az miért számít bűnözésnek (mert jelen állapot szerint az), hogy ha vki egy húzós nap után elszív egy jointot otthon? Nem azért, mert függ tőle, hanem azért, mert az olvasáshoz pl fáradt, és máshogyan szeretne kikapcsolódni?!
Töredelmesen bevallom, hogy én is kipróbáltam. De aki engem emiatt bűnözőnek nevez, azt - már bocsánat, de - körberöhögöm... Szerintem a cigi és a pia sokkal veszélyesebb.
Ismerek olyan srácokat, akik 4-5év után hagyták abba, és nem azért, mert áttértek keményebb drogra, hanem azért, mert már nem az vonzotta őket ahhoz, hogy kikapcsolódjanak.
Az pedig, amit a ''Lelkiismeret(???) '88'' tagjai leírtak, az számomra undorító, és mélységesen felháborító. Amúgy tudjátok, hogy miért 88? Segítek. Német ABC 8. betűje lenni ''H''. Aki innentől sem érti, az legyen kedves áttanulmányozni a 2. világháború történetét, és az azt kiváltó okokat. Ezt az ok-okozatot nem én találtam ki, hanem ezen körökben mozgó ismerősömtől tudom.
Az pedgi szimplán bánt, hogy az ellenzők nem is hajlandóak meghallgatni az érveket, amitűket azok mondanának, akik a fogyasztók-nem-büntetése mellett vannak. Márpedig csak a demokrácia alap szabályai szerint is legalább illene megtenniük.
Részemről ennyi.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest