Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Nálam az ilyen felépítések még gond nélkül meghasalnak. Van olyan rész, ahol traktorral sem mindegy, hogyan megyek vagy fordulok a következő ívre, mert teljesen felhúzott vágóasztallal is felül/fennakad. Pedig ott van hasmagasság. Nézegettem olyan gonosz jószágot, ami emelgetni is képes magát, de annak a telepítési árából még 5-10 évig elnyírom a füvet traktorral.
#19 MaCS_70 - tény, területe és embere válogatja. Szeretem az automatizálást, nem vagyok a robotok ellen sem. Engem is nyaggatnak, hogy cseréljem robotra a traktort. A területre már megfelelő gép ára és megbízhatósága mellett a másik tényező a védhetősége. Nem védett annyira a telek, hogy pár nap megfigyelés után ne lehessen megdobbantani a gépet a telek végéből úgy, hogy estig (amikor még mindig nem ért haza) észre se vegyem.
Illetve igen, engem kikapcsol. Felrakom a fülest és 2 óra zenehallgatás és zötykölődés. A szomszédokhoz szerencsére nem kell igazodnom, itt nincs hiszti, ha reggel 7-től este 9-ig visít a láncfűrész vagy dübörög a traktor.Ahova elég egy kicsi alko, az nem különösebben macerás terület. Nincs gyomos terület. Idén nagy felületen jelent meg kalászos fűféle. Az a traktort is rendesen megdolgoztatja.
Karbantartás: az a másik, ami kikapcsol. Takarítás garázsba állás előtt max 15 perc. Annyi kell neki és nekem is lehűlni. Szezon előtt egyszer átnézem, amit kell cserélem. Ha elromlik, javítom. Persze, akkor az ideg megöl…de utána kárpótol a tudat, hogy ezt is megjavítottam
Fogyasztás: ~20 liter egy szezon és ebbe benne van az is, amikor más célt szolgál a gép - pl betakarításkor utánfutózva van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A robotporszívóiról ismert gyártó első robotfűnyírója huzalozás nélkül dolgozik a kertben. Ha nem zavarjuk.
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest