- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Nálam az ilyen felépítések még gond nélkül meghasalnak. Van olyan rész, ahol traktorral sem mindegy, hogyan megyek vagy fordulok a következő ívre, mert teljesen felhúzott vágóasztallal is felül/fennakad. Pedig ott van hasmagasság. Nézegettem olyan gonosz jószágot, ami emelgetni is képes magát, de annak a telepítési árából még 5-10 évig elnyírom a füvet traktorral.
#19 MaCS_70 - tény, területe és embere válogatja. Szeretem az automatizálást, nem vagyok a robotok ellen sem. Engem is nyaggatnak, hogy cseréljem robotra a traktort. A területre már megfelelő gép ára és megbízhatósága mellett a másik tényező a védhetősége. Nem védett annyira a telek, hogy pár nap megfigyelés után ne lehessen megdobbantani a gépet a telek végéből úgy, hogy estig (amikor még mindig nem ért haza) észre se vegyem.
Illetve igen, engem kikapcsol. Felrakom a fülest és 2 óra zenehallgatás és zötykölődés. A szomszédokhoz szerencsére nem kell igazodnom, itt nincs hiszti, ha reggel 7-től este 9-ig visít a láncfűrész vagy dübörög a traktor.Ahova elég egy kicsi alko, az nem különösebben macerás terület. Nincs gyomos terület. Idén nagy felületen jelent meg kalászos fűféle. Az a traktort is rendesen megdolgoztatja.
Karbantartás: az a másik, ami kikapcsol . Takarítás garázsba állás előtt max 15 perc. Annyi kell neki és nekem is lehűlni. Szezon előtt egyszer átnézem, amit kell cserélem. Ha elromlik, javítom. Persze, akkor az ideg megöl…de utána kárpótol a tudat, hogy ezt is megjavítottam
Fogyasztás: ~20 liter egy szezon és ebbe benne van az is, amikor más célt szolgál a gép - pl betakarításkor utánfutózva van.Read only...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- ESR iphone 15 Pro Max edzett üveg Privacy képernyővédő fólia készlet
- Benks Mecha telefontok Apple iphone 15 Pro / Pro Max készülékhez Magsafe Új
- ESR Cloud Soft Case Apple iphone 15 Pro Max tok Magsafe Stand Halolock
- ESR Apple iphone 13 Pro Max 14 Pro Max 15 Pro Max vízálló telefon tok
- Benks Apple iPhone 15 Pro Max vintage bőr tok arany barna vegan bőr Magsafe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.