- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Nekem volt olyan hibám garis időszakban, aminek a költsége 1,7M volt. Ha azt nekem kellett volna kicsengetni, elég morcos lettem volna. A kötelező szerviz 80k/év volt azon az autón, akkor nem nehéz kimatekozni, mekkora bukó lett volna gari nélkül egy használtautón.
Én mindig max. 1 éves autókat veszek, max. 10k km-el, és a gyári garin felül még további pár év gyártói garanciát hozzá.
VGA-ból viszont újat, mert sok a csaló, és a 0/24-es széthajtott bányászkártya a piacon. Csúcs kártyákon mindig volt bukó, ahogy csúcs TV-n és máson is. Ez nem erről szól, ráadásul még csak nem is lehetsz benne biztos, hogy akkora bukó lesz, ha közben pl. felmennek az árak. -
Vesa
veterán
Csak kifelejted, hogy az új autónál nem futod a köröket szerviz kapcsán, és bármi gond van, gariban javítják, ingyen szállítják ha netán megáll, és adnak csereautót. Míg a használt esetén mindez húzos milliókba is kerülhet ma már. Abban persze igazad van, hogy ha szerencséd van, és a használt pont nem nálad f*ssa össze magát, akkor jobban jársz. Csak itt bevállalsz egy zsákbamacskát, egy rizikót, és akkor arról még nem beszéltünk, hogy óratekerés és egyebek (amit VGA esetén helyettesíts be pl. a bányászattal), mert nem tudhatod, mit is veszel pontosan használtan. Ez sem fekete/fehér, nem egyértelmű, hogy többet buksz egy új kártyán/autón/akármin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest