- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manapság úgy vagyok vele, hogy inkább hagyom magam meglepni (számomra) tényleges újdonságok által (ez alól mondjuk kivétel a Mario Kart
), mintsem hogy egy újra színezett nosztalgia vonatra üljek fel. A zenés hasonlattal pedig nem értek egyet, szerintem sokkal mélyebb egy zene által keltett szinesztézia, ezért szerintem az ember akarva akaratlanul is ismételve hallgat bizonyos zenéket, és egy adott darab újra hallgatása sem igényel annyi időt, mint egy játék kipörgetése.
-
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
Én elkezdtem Switchen, aztán abba is hagytam pár óra után. Egyelőre nem visz rá a lélek, hogy egy olyan játékba öljek rengeteg órát, aminek a sztroriját kívülről tudom, hatalmas játék mechanikai újítások meg nincsenek benne. Nem azt mondom, hogy élvezhetetlen, lehet majd egyszer vissza is térek, ha nem lesz jobb játék terítéken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest