Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Ez nem újra van színezve, hanem egy élvezetes adaptáció.
Jó játékélmény.
Én sem értek veled egyet, mert nem ebben a kontextusban értettem a zenére.
de ugye mindenki azt és annyiszor újráz, amit és amennyiszer akar.
egyértelmű, hogy egy játék sok idő, nem is kelt akkora örömet teljes hosszában.* az epic jelenetekhez, ált. epic zenék is társulnak. legyen szó bármely alkotásról.
-
Manapság úgy vagyok vele, hogy inkább hagyom magam meglepni (számomra) tényleges újdonságok által (ez alól mondjuk kivétel a Mario Kart
), mintsem hogy egy újra színezett nosztalgia vonatra üljek fel. A zenés hasonlattal pedig nem értek egyet, szerintem sokkal mélyebb egy zene által keltett szinesztézia, ezért szerintem az ember akarva akaratlanul is ismételve hallgat bizonyos zenéket, és egy adott darab újra hallgatása sem igényel annyi időt, mint egy játék kipörgetése.
-
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #15 üzenetére
Én jelenetekről vélekedem így...
ami egyezik kb. egy zene hallgatásával.Játékot ritkán újrázok, filmet pedig éves lebontásban párszor, ha elkap a hangulat.
Video megosztón akad rá példa ( epic momentumok ), de a KAKAROT végigjátszása egy más élmény, egy nagyon minőségi adaptáció ! Más élmény és sztm semmit nem von le a sztori ismerete, sőt, várósak a részek.
Egy kijátszást sztm simán megér, ha szereted a loret, a világot, a mester munkásságát.
Rangos adaptáció -
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #12 üzenetére
Akkor világos, miért kerülöd...
Én rendsre ismétlem a klasszikus/maradandó élményt adó darabokat, jeleneteket.
Ez nálam olyan, mit a zeene amit sokszor hallgatok.3L1T3
Ez de igaz ! -
3L1T3
addikt
Zseniális volt, PS majd PC-n is kipörgettem. Imádtam!
Felkészülök a Dragon Ball: Sparking! ZERO-ra. NA AZ lesz az igazi csemege! Story szemponból, pedig a KAKAROT az etalon így kell prezentálni az ANIME-t!
-
válasz
Döglött Róka #2 üzenetére
Én elkezdtem Switchen, aztán abba is hagytam pár óra után. Egyelőre nem visz rá a lélek, hogy egy olyan játékba öljek rengeteg órát, aminek a sztroriját kívülről tudom, hatalmas játék mechanikai újítások meg nincsenek benne. Nem azt mondom, hogy élvezhetetlen, lehet majd egyszer vissza is térek, ha nem lesz jobb játék terítéken.
-
myckey
veterán
válasz
Ez jó game ! Majd a mai napig megy... nekem is talán best DB játék ! ( régóta )
Tartalmas, frissítették is, lehet barangolni is...jó harcokkal.Azért veszik, mert jó, még mindig jó.
-
30z.Samu
titán
válasz
Döglött Róka #6 üzenetére
Azt is imádom.
-
janeszgol
félisten
A DBZ örök!
-
Wesder
titán
válasz
Szerintem jó volt, én ezreztem.
-
30z.Samu
titán
válasz
Számomra a legjobb DB játék amivel eddig játszottam. Aztán majd meglátjuk mit gurít a Sparking Zero.
-
myckey
veterán
Jó,
fuck logic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest