- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez sztem amit írsz ma már nem jöhet létre csak egy módon, játékszerkesztővel (és persze megfelelő motorral).
Ahogy olvasom a különböző DA topikokat, az állam leesik.
Egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról hogy erre amit mondasz lenne igény. Persze lennél te, nekem is tetszene és még jópár arcnak...aztán slussz.
Manapság az mmorpg világban übercsapatok kellenek 5 nap alatt versenyszerűen kivégezhető játékok, gyönyörű grafika és animáció lehetőleg egyszerű játékosbarát szabályrendszerrel..ölés-ölés, hatalomérzet.Jelen pillanatban a Baldurs Gate sztem akkora bukás lenne mint ház. Ahol emlékszem hogy megmérgezték a csapatomat, észre sem vettem csak pár napra rá kidobták a cuccot és halál.
Mennyire nem vágtam hogy mi is történt...napokig kerestem a megoldást, míg a régi Guru-s Lily segített ki, hogy hol is mérgeztek meg (zöld karakter azaz nem ellenség), és az a pár napom van rá hogy ellenmérget szerezzek. Mentésem persze sehol...nem őrizgettem 3 játéknapnál régebbi mentést. De végül is volt egy régről, és azt visszatöltve újra nekifutni.Szal játékszerkesztő és neki lehet állni, de mint játékfejlesztő én nem vállalkoznék regényszerű rpg-re...

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest