Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Huha! A dokumentumok mappában lévő BioWare mappámat nem bántottam, de a játékot uninstaláltam a végigjátszás után.
    Most újra feltettem az Awakening-el és az 1.3-as patch-el együtt, lerántottam a legújabb DLC-ket is.
    Nyomtam a folytatásra, de ledobott a tárba a végigjátszás utánra, ahol már semmi dolgom. De itt még minden rendben volt, a régi arc nézett vissza a MassEffect promós páncélból (vérsárkány dlc...)
    Aztán ráböktem, hogy további életutak, és itt meg is találtam az Awakening-et.

Indításkor mondtam neki, hogy importálom a karakteremet. Felkínált több mentést is, párra rákattintottam, de mindegyiken alsógatyában volt. Nem gondoltam, hogy ez hiba lenne, mert úgy rélik, hogy a legelején is így ácsorgott, mikor karaktert építettem. -> Vagy nem, de akkor játék közben láttam így, szóval nem volt teljesen meglepő...

Aztán lepergett a bevezető videó, és lerakott engem harcolni alsóneműben. :DD

Első tippre az lehet a gond, hogy már 1.1-es verziójú a Blood Dragon Armor DLC, de én még az 1.0-ásat öltöttem magamra az alapjáték végigjátszása során.
    De ez sem tűnik teljesen logikusnak, mert mikor először a régi mentést töltöttem be, akkor ott volt rajta a páncélja.

Mi lehet erre a megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák