Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

- Nyomokban SPOILER-t tartalmazhat! -

(#2515) Lenry: Az a gond, hogy a gyerek túl komoly tényező, a meg fogantatása pedig távolról sem biztos. Azzal meg nem tudják letudni, hogy meghalt, vagy egyéb...

(#2516) ollie: Ezzel az a gond, hogy akkor a franchise címének nincs értelme. 9:24-ben játszódik az Origins (ha jól emlékszem), 9:04 táján játszódhat Maric-ék sztorija és 9:00-ben kezdődött a Sárkánykor. (De ahogy látom, már L3zl13 fórumtárs is megemlítette.) Tehát 100 éves ugrások nem hinném, hogy lesznek, 30 évet meg azért felesleges ugrani, hogy az Origins főhőse nélkül folytathassák a 2. részt.

Amúgy én nem konkrétan a folytatást nem tudom elképzelni, hanem az Awakening alapján nem tudom elképzelni. Válaszokat ígértek és erre még a következő részek történetvonalát is ködbe burkolták (még jobban)... :F

Minden bizonnyal nem véletlen égették bele a játékosok tudatába, hogy az Imperium gonosz volt, és most is kb csak elnyomás alatt van, tehát csak egy kitörni készülő, de még szunnyadó vulkán. Ezt alátámasztja a mágusok és a káptalan közti feszültség növekedése, ami miatt Wynne Nevarra-ba utazik.

Arról nem is beszélve, hogy ha Nevarra-n keresztül vezet majd az utunk, akkor morcos sárkányokkal is találkoznunk kéne, akik az után tértek vissza, hogy a Nevarrai sárkányvadászok majdnem teljesen kiirtották Őket.

Tehát bonyodalmakat el tudok képzelni dögivel, de az Awakening a beígért "Merre halad tovább a történet?" kérdés megválaszolása helyett csak a "Merre _nem_ halad tovább a történet?" kérdést válaszolja meg. Bár persze ez is több, mint a semmi és legalább darkspawn-ok nélkül már csak törpe városokat fogunk látogatgatni a föld alatt, nem a mélyutakat. :D

(#2517) Lenry: Azért az Építész nélkül nehéz lesz új Vezérdémont találni, arról meg nem tesz említést, hogy jelenleg egyedüli-e fajtájának vagy sem. Nekem nem úgy tűnt, hogy túl sokan lennének, de szolgáló éjfattyak nélkül, ha vannak sem érnek sokat.

Tehát a Veszedelem témát a következő részekből én kilőném. Az Awakening után kicsit már erőltetett volna a téma.

Az meg egyértelmű, hogy nem véletlen lett Thedas ekkora. Nem is vitattam. Orlézia/Tevinter/Nevarra és Antiva olyan feldobott labdák, amiket bűn volna le nem csapni, csak a konkrét helyszíneknek nincs sok befolyása a történetre. Pl: A Tevinter lehet egy nagyobb éjfattyú horda által lerohant áldozat és egy felbőszült mágusokkal teli főellenség... (Csak, hogy megragadjak az elméletemnél. :DDD )

(#2520) jer1cho: Azok után, hogy az első részben még az karakter előtörténetét is megválaszthattad, nem kevesen háborodnának fel, ha a második részben Maric-ot, Loghain-t, vagy Rowan-t kéne alakítani, miután a végkimenetel eleve mindenki számára köztudott, tehát semmilyen -saját döntésen alapuló- tett nem volna kihatással a későbbi időkre.

Új hozzászólás Aktív témák