- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Aktív témák
-
Dracula
őstag
A proci elkelt!
Üdv! -
Dracula
őstag
Fel!
Üdv! -
Dracula
őstag
Up!
Vasárnap leszek legközelebb, ha valakit érdekel a proci, tudjon róla.
Üdv! -
Dracula
őstag
Up 4 2.6C!
Üdv! -
Dracula
őstag
Már csak a 2.6C eladó, 22k-ért.
Üdv! -
Dracula
őstag
Procik (csak az egyik)
2,8C: 24k.
2,6C: 22k.
Üdv!
[Szerkesztve] -
Dracula
őstag
Nem tudom, mennyit bír a proci, majd kipróbálom.
Up!
Üdv! -
Dracula
őstag
Up, főleg a procinak!
Üdv! -
Dracula
őstag
Használd egészséggel!
Up a
P4 2.8C procinak (25k)
és a
Kingmax DDR433 2x256 Mb ramnak (10k)
Üdv! -
Dracula
őstag
A vga félretéve DigitXT-nek.
Proci és ram megvan.
Üdv!
[Szerkesztve] -
Dracula
őstag
Tehát
Ram: 10k, alq ebből már nincs.
Proci: 25k. Ebből sincs.
VGA: 2 érdeklődő van.
Jó 8t.
Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
God Vazzeg #29 üzenetére
NEM
Üdv! -
Dracula
őstag
256 MB PC3500 433 MHz Kingmax 4915 / 6143 Amit idéztél, Amp. Szerintem így pláne nem rossz az 5k, ráadásul én még olcsóbbat tudok, mert az Alienben 5900 bruttó.
Ezért adom 5-ért, de ez a minimum. 7-8k az meg nevetséges.
Nem fontos eladni, ha nem viszik 10-ért el akkor megmarad mint írtam egy aktuális gépépítési projekthez...
Üdv! -
Dracula
őstag
válasz
God Vazzeg #19 üzenetére
Valóban nem gondoltad át amit írsz, de legalább észrevetted a hibád, ez dicséretes.
Üdv! -
DigitXT
félisten
válasz
God Vazzeg #29 üzenetére
Ez igaz, de most már az eladó is hozzászólhatna, akár a mailemre is...
-
DigitXT
félisten
10K nettó +25% ÁFA... Persze ha cég vagy, az más, de akkor se rontsd az ő üzletét, és nem, nem látom be, hogy jó, hogy egy 12K-s cuccot 7K-ért akarsz elvinni. Az meg, hogy én nem mentem a boltba azért van, mert csereberélem itt a VGA karijaimat, és a 9800-as sajna már kifutott széria (a 9700 meg pláne
).
-
vakarcs
aktív tag
engem érdekelne a memó...
ha 2t adod 7K (max 8K) árban akkor vinném is...
a 12K sok mert 5K netto boltban...
Bővebben: link -
ottek
csendes tag
hali
merre kéne menni a vga-ért? Hányadik ker-ben laksz?...ha nem vagyok túl indiszkrét -
m4ck11
tag
45k-t adok a prociért meg a vga-ért !
-
Dracula
őstag
Na akkor!
Tehát rajta is van, több, mint 1 éve. Elvileg erre 5 év garit adnak, persze 5 év múlva hol lesz már egy ilyen kártya.De azért megnyugtató. Nem zörög vagy ilyesmi, 1x rá lett téve és teszi a dolgát.
Ez az Első még Nem ''Ati Silencer'' nevű, sokkal halkabb, mint az újak. Elég rosszakat hallottam, ilyen morgó hangot meg ilyesmit az új Silencerekről.NV S5-öt akartam a 6800GT-mre, de vsz. marad a gyári hűtés. Ha vennék rá valamit, az max GT North Pole vagy Zalman VF700-Cu lenne.
A vége már egy kicsit OFF volt...
Üdv! -
Dracula
őstag
Mivel a barátom elutazott, nekem adta, hogy adjam el a kártyát is.
Itt van nálam. Esetleg holnap jó lenne, ha nem kell vele túl messze menni (pl. Rákoskeresztúr és Káposztásmegyer vagy Óbuda nekem eléggé messze van)
Ki lehet próbálni, tesztelni, stb.
1 hét gari szerintem korrekt, ennyit vállalni is tud ő is, szerintem.
Amúgy én itt adtam el a kártyám: Bővebben: link ő is kipróbálta, tesztelte. Remélem nincs vele gondja és nem is lesz. Ugyan ez a kártya van itt is nálam, mint mondtam.
Üdv! -
-
Zolaa
senior tag
Kerek 50e-m lenne a VGa, a RAM-ok és a 2,6-os procira
-
Dracula
őstag
Itt a hűtő
Bővebben: link
A gyári 9800pro hűtő is megvan (persze elég kis béna, hogy tehetnek rá ilyet alapból...)
A ram nem érdekel senkit?
Üdv! -
Dracula
őstag
A 9800pro-k főleg szűrőkkel együtt jobbak a 9700/pro-nál... Ezeknek tesztekben tudsz utánanézni. Sosem volt 9700-em, ezért nem tudom. Előtte 4200-am volt... Annál 2x gyorsabb talán...
Azért írok a vga-ről sajátomként, mert ugyan ilyenem volt, ezzel a hűtéssel (én hoztam neki Bécsből a hűtést rá). Mivel ugyan olyan, ezért feltéelezem, sőt biztosm hogy XT órajelen megy. A mag asszem R350.
Egyéb kérdés?
Üdv! -
Dracula
őstag
A vga olyan, amit leírtam. Gari már nincs, tavaly februári.
A proci történetesen az enyém, csak vsz. az ismerős 2.6-osát tartom meg és ezt adom el. Sosem tuningoltam, mert egy Abit IS-10-ben volt, amiben nem lehet a cpu-t állítani.
Előtte mi volt azt nem tudom, de a proci Giannitól jött.
A 2.6-os is és a 2.8-as is, mind2 a hwsw-n. A 2.6 os új volt tavaly februárban, a 2.8-asat én vettem yoccoo-tól novemberben (ő meg Giannitól anno).
Mind2 proci NW, HT, 800Fsb, 512 cache.
Semmi bajuk.
Asszem a 2.6-os meg 3.2-n úgy tudom, a 2.8-as, mint mondtam, nem tudom, mivel nem tuningoltam...
Üdv! -
Dracula
őstag
A kárya amúgy Giannitól származik, remélem ezt mondd valamit. Anno is OEM volt, tehát még driver cd se volt hozzá, a kábelek nem kellettek anno. Tv-out kábel eleve volt, 1,5m meg nem elég semmire. DVI átalakítót külön ad hozzá. Meg a PowerDVD-t is.
Üdv! -
m4ck11
tag
Érdekelne a proci meg a vga is. Gari van?
proci milyen pontosan ? -
LacX
csendes tag
Hali!
Erős érdeklődést mutatok a 9800pro iránt, de érdekelne hogy nem lett e szétganézva, mert már vettem egyet két hónapja 35 ért, és az gyári hűtős volt az előző tulaj meg elfelejtette megemlíteni hogy meg volt feszítve a kártya, én beraktam az enyémbe, aztán ment egy hétig, éjjal nappal, letöltés miatt a gép, és aztán igencsak szemetelni kezdett, aztán megvizsgáltattam egy ismerőssel és egy ic meg van rajta halva, persze gari ohne, azota a falon lóg.. Szal az lenne a kérdés hogy stabil e, mert nagyon kéne, de nem akarom ezt is a falra akasztani..
Lac -
Dracula
őstag
Eladók a következő dolgok:
Sapphire ATI Radeon 9800pro + Arctic Cooling VGA Silencer. Gyári hűtő megvan, + DVI átalakító + PowerDVD. Más nincs hozzá. 26k.
2x256 Mb Kingmax DDR ram. Piros nyák, a felírat alapján 4,3 ns. 433-as elvi sebesség (250 körül ment elvileg...) 12k
Egy P4 2,6 vagy egy 2,8, még el kell döntenem melyik.2,8 ára 25k.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest