- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
Dracula
őstag
Na akkor!
Tehát rajta is van, több, mint 1 éve. Elvileg erre 5 év garit adnak, persze 5 év múlva hol lesz már egy ilyen kártya.De azért megnyugtató. Nem zörög vagy ilyesmi, 1x rá lett téve és teszi a dolgát.
Ez az Első még Nem ''Ati Silencer'' nevű, sokkal halkabb, mint az újak. Elég rosszakat hallottam, ilyen morgó hangot meg ilyesmit az új Silencerekről.NV S5-öt akartam a 6800GT-mre, de vsz. marad a gyári hűtés. Ha vennék rá valamit, az max GT North Pole vagy Zalman VF700-Cu lenne.
A vége már egy kicsit OFF volt...
Üdv! -
Dracula
őstag
Mivel a barátom elutazott, nekem adta, hogy adjam el a kártyát is.
Itt van nálam. Esetleg holnap jó lenne, ha nem kell vele túl messze menni (pl. Rákoskeresztúr és Káposztásmegyer vagy Óbuda nekem eléggé messze van)
Ki lehet próbálni, tesztelni, stb.
1 hét gari szerintem korrekt, ennyit vállalni is tud ő is, szerintem.
Amúgy én itt adtam el a kártyám: Bővebben: link ő is kipróbálta, tesztelte. Remélem nincs vele gondja és nem is lesz. Ugyan ez a kártya van itt is nálam, mint mondtam.
Üdv! -
Dracula
őstag
A 9800pro-k főleg szűrőkkel együtt jobbak a 9700/pro-nál... Ezeknek tesztekben tudsz utánanézni. Sosem volt 9700-em, ezért nem tudom. Előtte 4200-am volt... Annál 2x gyorsabb talán...
Azért írok a vga-ről sajátomként, mert ugyan ilyenem volt, ezzel a hűtéssel (én hoztam neki Bécsből a hűtést rá). Mivel ugyan olyan, ezért feltéelezem, sőt biztosm hogy XT órajelen megy. A mag asszem R350.
Egyéb kérdés?
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPhone-t használók OFF topikja
- Próba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest