Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigec
csendes tag
Nézd ennél a példánál kb. 5 perc után levágtam, hogy ők egy csapat, amit az egyik angolul tudó játékos is megerősített. Nyilván a jobb kommunikáció miatt is jobbak voltak, de az ellen pl. egy 5 fős csapatból állt, ott a kommunikáció biztos még jobb volt, mégis nyertünk.
De nem erről van szó, hanem arról, hogy ha velük is egy csapatba tudsz kerülni, akkor a jelenlegi besorolás alapján az egy csoportba(szintre) sorolt játékosok nem egyforma képességűek (nem voltunk azok, hidd el). A besorolás mégis ebből a kalapból megy, így biztos lesz olyan, ahova a jobbak kerülnek, és olyan, ahova a rosszabbak, de szerintem ez a véletlenen múlik. Amíg valós képességet nem tükröznek a szintek, addig a jelenlegi állapot szerintem fennmarad. -
wikings2
őstag
Kozmetikumként szerintem elfér a reklám, engem inkább azért zavar ez a kecske, mert szimplán nyomorék a forrás ahonnan van, és +1 szemét kerül be a már így is nagy szarkupaccal rendelkező kozmetikai tárába a dotának. Régen ami immortal volt az azért volt immortal mert bepisiltél tőle, most meg minden jött ment rare szettnek animáció, gui és mit tudom én milyen megváltoztató hatása van. Nem értem ez miért fajult el ennyire. Ha ilyen hülyeségek is bekerülhetnek, akkor nem értem hol a határ, és mondjuk a kovboly ursa szett ami már ezres eurós értékű a ritkasága miatt miért lett kivéve anno a shopból... such unlogical shet
-
Pocok256
veterán
Más ha egy reklám az idődet lopja avagy az értékes helyet foglalja és más mikor fel sem tűnik sőt jópofa. Simán eltudnek képzelni egy nike márkás antimage bladet. Semmi hátrányom nem lenne belőlle. Sőt addblockot sem használok azoknál az oldalaknal amelyikeket gyakran latogatok avagy normálisan vannak elhelyezve a hirdetesek. Mert senki nem dolgozik ingyen. Tetejében nem egyszer volt mikor hasznos dolgot is hirdettek számomra.
-
goodboy007
senior tag
Úgy értem, hogy megnyomom a csirkén a "deliver" gombot,majd beshiftelem, hogy vegye fel a másik itemet. Ahogy jön a cucc, közelebb megyek, odaadja, megfordulnék vissza a lane-re, de még mindig jön utánam, meg kell állni a heroval, hogy hozzáérjen és csak utána megy a másik item után. Tehát a "deliver" parancsot nem akkor veszi teljesítettnek a játék, ha megkapja a hero az itemet, hanem akkor, ha egy bizonyos range-en belülre ér.
Ez főleg akkor rossz, ha más is használná a couriert. -
-Faceless-
őstag
A sztorit mintha hallotam volna már. Elmész valakit megölni, majd kapsz tőle valamit, és szövetséget kötöttök. Teljesen véletlenül egy halál listával összekötve. Volvo az előző alkalommal is röhejesen sokat keresett rajta, most is ráfogják, hogy mennyi mindent találhatsz, és mindenki halomra fogja venni.
-
EmptyParadox
senior tag
-
.LnB
titán
Ez segít? [link]
Azért se akarok semmit írni, hogy mi miért volt, mert én a 3. meccs előtt, a draft alapján azt hittem "ez" secret win. Ennek ellenére momentumuk sem volt a meccsen annyira kikaptak. zai juggerrek 0:5-ben végzett. Azt hittem majd a Medusa-nak sok farm kell, sokáig nem csinál majd semmit, na ennek nem kellett marha gyors skadi után elég durva volt. És a sniper is. VG részéről folyamatosan ment a Shadow Demon Disruption + Mirana Arrow kombó.szerk.: Na ennyi okoskodást megengedek magamnak: Én azt vettem észre, hogy Puppey nagyon Chen orientált lett. Mint ha az nélkül nem találná a helyét. De ezt csak óvatosan jegyzem meg.

-
Ragnar_
addikt
Szerintem is érdemes AHCt játszani. Én kb. 10-15 hőssel játszottam vagy még kevesebbel, mert nem volt semmi motiváció pl 'szenvedni' egy meepoval. Így meg meeponál kénytelen voltam guideokat nézni, hogy tudjak valami használhatót produkálni vele, és ne reportoljanak szanaszét. Sikerült is megtanulnom kamumeepozni. Az kb. annyi, hogy tudtam viszonylag megbízhatóan poofolni, meg hálózni. Legnehezebb karakter eddig szerintem, ha valaki ki akarja használni a tényleges potenciálját mondjuk blinkdaggerrel (meg természetesen lánc pooffal meg hálóval) Szóval egy idő után szerintem érdemes AHCt megcsinálni, jó eséllyel találsz még néhány olyan hőst amivel tudsz eredményesen játszani.
-
Pocok256
veterán
Nem elég egy hős tulajdonságait megtanulni. Tisztában kell lenned vele, hogy milyen játékstílust igényel. Ember spirit nagyon erős carry viszont team fightnál ő van legmesszebb a csatához képest mivel neki nem kell bemennie harcolnia. Fistel messziről tudja osztani az áldást.
-
ígyvanferi
addikt
Pont ez lenne az egyik lényege az AHC-nek, hogy azokkal is gyakorolj, illetve egyáltalán megismerd azokat is, amikkel nem megy a játék. Ugye jó eséllyel a ritkán játszott hősökkel nem lesz meg elsőre, másodikra a win (legalább is volt pár, amivel erősen szenvedtem).
(#13654) .LnB: le kell sz@rni, majd idomulnak hozzád a többiek, ha akarnak. Nem hinném, hogy mert görcsösen counterpickelni akarsz, meg az abszolút megfelelő hőst kiválasztani minden helyzetben, még jobb lenne a winrated, mint az átlagnak. Lehet ám szórakozni is játék közben. Van pár hős, amik az all time legtöbbet pickelt listának a végén vannak, nekem mégis nagy kedvenceim. Játszom olyanokkal, amik rég kiestek a metaból. De kit érdekel ez egy 4K körüli pubmeccsen? Persze szeretek én nyerni, de az 50% így is megvan, akkor meg...?
-
.LnB
titán
Én nem tervezem jelenleg azt elkezdeni csinálni. Nem segítene semmit a fejlődésben. Úgy érdemes azt is csinálni, ha vársz a megfelelő pickre, mikor az a hős jó lesz a csapatba ami éppen a challange-ben következik. Az biztos nem vezet eredményre ha valaki nagyon erőlteti a dolgot. Én legalábbis így gondolom.
-
Pocok256
veterán
Itemet eladod lesz belőle dodo dodot meg itt felteszed és kész. Legalább nem kell pöcsölni, de te tudod

Amúgy meg 2 korsó sör árát beáldozni nem egy nagy befektetés és akkor még jól is kijöhetsz belőle

(#13416) D1Rect
hidd el esport beten is ugyanúgy ott vannak a túl értékelt csapatok olyan 2,5 ös odsal, hogy besírsz.
-
-Faceless-
őstag
Igen én már mindent elintéztem tegnap este, hogy a botokkal ne kelljen szarakodni. Most párhuzamosan 2-3 meccs ment/megy egész nap, szóval nagyon nagy lehet a terhelés. Ha a HR vs TBD-re akarsz fogadni (az lesz most a legnagyobb, és feltételezem) akkor várd meg a HGT meccs kezdetét, és akkor, mert már nem fognak felfele tölteni csak HR-re, de lefele sem, mert egy meccs se ér véget addigra.
-
-
.LnB
titán
Na igen a divat szurkolók. Nézzetek meg engem. A mai napig Alliance szurkoló vagyok. Mert anno az ő mrccseiket nézve ismertem meg a játékot, az ő meccseikből tanultam meg egy csomó dolgot. És ez így maradt nálam. Pedig az a játék amit manapság játszanak az borzalom
Bár ezek mellett csodálom sok csapat játékát. Elég csak a Secret-et említeni.
Szurkolok a Doclernek is, mert magyarok. -
xuldar
addikt
Értem, tehát akkor mondjuk egy focimeccsen is elvárható viselkedés, hogy ha a házigazdák 5:0-ra vezetnek a 89. percben, valószínűleg nyerésre állva, akkor a vendégszurkolók is a házigazda csapatnak szurkoljanak. Vagy mégsem? Miért nem szurkolhatok nekik csak azért, mert magyarok? Ha nem elég jók, úgyis hamar kirostálódnak, eltűnnek.
-
themccormic
tag
ez nem külső program. a dota .vpk fájlokból áll (olyan mint egy tömörített rar állomány) és azokban találhatóak a játék forrás fájlai. ha kitömörítesz egy ilyet és elindítod a játékot -override_vpk opcióval akkor a kitömörített állományt is futtatja nem csak az alap fájlokat. amit linkeltem az pedig egy ilyen kitömörített állomány, így nem minősül külsős programnak. ha pedig valaki olyan fájlt módosítana amit nem lehet, a szerver cheat protection miatt nem venné figyelembe a fájlt, így emiatt se lenne ban.
-
Lacccca87
addikt
És? SB-et nem szoktad harasolni ha ellened van?
De most úgy egyébként, mi az esélye ennek hogy pont összejön egy gém ahol ilyen skin van a currieren és pont összetalálkozol vele amikor lvl1-es a medve meg a currier sincs upolva? Elég csekély.
De még így is szerintem (hozzáteszem erősen saját véleményem) megkülönböztethető simán. Ha neked ez nem megy akkor sajnos ez nem a te játékod. De fel a fejjel lehet menni Dota-zni
ott nincs még ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chromecast topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ok!
csak mert mind az 5 ellenfél reportolta
Igen nagyon jó ez a volvo rendszer 

![[link] [link]](https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10968465_644673062322624_7455668775409611681_n.jpg?oh=f05334eec9f48343ff9f4fe2d96b1516&oe=55571A83&__gda__=1435836137_42118a23ce4942f5038991981ed7ae47)
)