- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre33
addikt
nemnagyon tudok ngolul, de nem azt irják hogy 60 napos probaidőre müködik csak a program ?
http://www.2net.co.uk/eval.htm -
emre33
addikt
http://www.2net.co.uk/ds-ftp.html lévő programocska félig jó, mert meglehet adni neki egy fájlt, ami a parancsokat tartalmazza, fel is csatlakozik, könyvtárba betuok lépni, de ha a könyvtárakat akarom kilistázni vagy másolni, akkor azonnal timeoutra fut
-
emre33
addikt
az egy dolog hogy a windows parancssorából müködik, de nekem sima dos alatt kéne !
sajna nincs dos telepitőm ! át tudnátok küldeni ? -
emre33
addikt
up
-
emre33
addikt
lényeg kimaradt !
az megoldottam hogy egy batch állomány egy adott időpontban lefusson, nekem ezt a batch állomány kellene . magától felcsatlakozik, feltölt egy ftp-re, majd lecsatlakozik -
emre33
addikt
Dos alatt kellene egy linux-os ftp szerverre fájlt feltölteni tcp/ip protokolon !
Egy szükséges progit találtam : cutcp
müködik is szépen, csak az a baj hogy nekem automatikussan kellene a feltöltést megcsinálni, és sehogyse jövök rá a módjára !
Bár kétlem hogy valaki is használta ezt, de ha igen akkor sokat segíthetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest