Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Kész vagy!
A landmarkot bírtam én is, vicces a 16ghz-es 486-os. a minusz 32 mhz meg pláne jó.Quake-eket nem lehet valami opengl vagy emulált glide-al futtatni hogy ne software render-ben menjen?
Mondjuk mekkora vicc, hogy ilyen fps-eket tol software-ben.Baszki, eddig le sem esett, hogy a superscape bench az virtual reality kreálmány! Wow.
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Jaja, igazából tök mindegy. Csak megszokás kérdése. Attól függ ki milyen meghajtó betűjeleket szeret használni, ugyanis régen ez határozta meg melyik eszköz milyen betűjelet kap. Persze ezt felül lehet írni én pl valamiért mindig E-re tettem a CD-t mikor lett optikai eszközöm.
Szintúgy a floppy lemezes meghajtóknál. A a master, B a slave.
IDE Primary Master C, Slave D (természetesen ha a slave üres és a CD meghajtó a Secondary-n van akkor az lesz a D, a lényeg, hogy a sorrend így jön) -
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Hajjaj! Dashboard! Milyen király cucc volt.
PCEm? Sosem hallottam róla, na majd ha egyszer lesz időm rendesen újra akkor megnézem mi is ez pontosan.
DosBox-al nyomultam eddig, de néha nehéz volt belőni a gépet. Kár, hogy 21-ben leállt a fejlesztés.
Sound Blaster AWE32 kompatibilis a cucc! Ez midi-re is vonatkozik, vagy csak wav-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jöttek a csúcs eredmények, érdemes megnézni a videósebességet
:

Kedvenc zeném a játékból: