- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y #225 üzenetére
Hali!
Figyu! Amikor már a system32 könyvtárban lévőfájlok tünnek el vagy sérülnek, akkor nem szokás egyenként visszaállítgatni őket, mert utána(mint esetedben is) egy újabb fájl-lal lesz gond...
Most hiába állítanád vissza ezt a HAL.DLL-t, utána meg valami mást nem találna vagy tartana hibásnak....Mondom(és ezt melegen ajánlom), TELEPÍTSD ÚJRA AZ XP-t!!!!)
Az adatokat meg mentsd meg ahogy korábban írtam...Nem tudom miért "félsz" ennyire az újratelepítéstől?
Esetleg még nem telepítettél OS-t? Nincs olyan ismerősöd aki ezt meg tudná oldani?(adatmentés, reinstall)Mindenképp meg KELL csinálni, mert alapvetően 3 esetben fordul ez elő
1. Az OS"csak úgy" összedöl(van ilyen, amikor "megmagyarázhatatlan" okból egyszer csak padlót fog, és az Istenért nem lehet újra működésre bírni
2. vírus garázdálkodik
3. a HDD adja lassan meg magát, veszti az adatotHa újratelepítesz, akkor legalább az első 2 esetet kizárod, ha meg úgyanúgy elöjön ez a hiba, akkor a HDD megadja magát(ez esetben még nagyobb hangsúly van a "minél gyorsab adatmentésen"!!!!
Minél továb halogatod, annál több adatod veszik(veszhet) el.
Mást nem tudok javasolni.........
Fire.
-
válasz
DJ. Ru$y #222 üzenetére
Hali!
Valószínűleg azért "nem tud senki hozzátenni", mert mindeki azt javasolná amit most én.
Teljes újratelepítés, és lassúformattal formázd a vinyót az XP telepítőben...
Ha van ismerősöd valaki, akkor vidd el a vinyót, és ha szükséges az adatokat mentsd le, amiket meg akarsz tartani...Az a HAL.DLL nem tudom mi lehet, talán valami videokártya driver része esetleg..
Sajnos itt már nincs mit tenni, telepítés(szerintem)
Fire.
-
-
-
válasz
DJ. Ru$y #214 üzenetére
Hali!
Mondjuk nem ártana, ha legalább az Operációs rendszeredet megneveznéd....
Ugyanis még a 64 bites Vista-ban is van user32.dll (nem is egy)Nos XP 32bites és Win2000 esetén a CD:\I386\USER32.DL_
WinME estén CD:\win9x\WIN_15.CAB\user32.dll
Win98SE esetén CD:\win98\WIN98_41.CAB\user32.dll néven találod.TotalCommanderrel simán ki lehet tömöríteni őket a telepítőlemezről(CD-ről), mivel egyszerű Cabinet(CAB) fájlokban vannak...
(AZ XP-s is az, még ha nem is az a kiterjesztése)Fire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged