Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaczi
aktív tag
Tiszteletem
WIN 98 alól futtatott dos alkalmazás (ami ősöreg még XT gépre írták) vezérel egy com1re kötött speciális floppit. A munkám eredményét ide menti. Innen tudom betölteni egy kötőgépbe.Csak COM1 rehajlandó küldeni. Nos gondoltam veszek egy olcsó notebookot és arról dolgozom. Meg is van, de nincs rajta com1 csak com2 soros port.Hardveresen hozzá sem tudok szagolni mert nem engedi a bios, ha ugyan annak lehet nevezni. Van e mód arra, hogy a com1re küldött adatok a com2 jelenjenek meg. Ahogy újra elővettem a DOS könyvet a MODE parancs tűnik erre alkalmasnak. Aki tud valami továbbit kérem ne tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Magcubic Native 1080P projector
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest