- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
válasz
Half-Life #12 üzenetére
Arra még tűrhetők az esélyeid, hogy az a program adatfájljainak a szerkezetét megértsd, és így módosíts egy-két dolgot benne. De a programba belenyúlni szinte reménytelen.
Igaz, vannak kivételek, pl. úgy tudom, a Sierra csinált egy ''kalandjáték-nyelvet'', és így csak egy bináris motort kell megírniuk. Az erre készült játékokba viszonylag könnyű belenyúlni (bár én közel se vagyok ezen a szinten.)
De ahhoz, hogy ilyet (multi támogatást) tudj csinálni, vész magas szinten kell tudnod x86 assemblerben/gépi kódban, mert c/pascal/amiben írták-nyelvű forrást a programból sose fogsz tudni csinálni.
A járható út az, ha írsz egy klónt a játékbólde komolyan, egyszerűbb újra megírni (valami hasonlót), mint megváltoztatni a bináris kódot. Ezt csinálják is, pl. Civilisation -> Freeciv, nem ugyanaz, de egész jó.
-- a DosBOX tényleg lassít eléggé, én 2100Mhz-es Athlonnal olyan 80..100Mhz-es 486-osnak megfelelő teljesítményt kapok. Egy szó mint száz, arra jó, amire csinálták.
De ne felejtsd el, hogy a win 98-ból még ki lehet lépnia start/leállításban van vmi olyan, hogy csak parancssor, és akkor kapsz DOS-t. windows NT/XP/2000-ből nem lehet kilépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest