- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Én már megrendeltem a CD Galaxisból.
Abból, amit eddig mutattak az egyjátékos részből, nekem tetszik. Viszont azt remélem, hogy valóban akció-dús 13 óra lesz, mire végigjutok rajta - bár nem fogok rohanni, szóval egy 20 órában reménykedem.Igazán kár, hogy legalább az első pályát nem lehet kipróbálni az egyszemélyes hadjáratból a béta alatt, mert legalább lenne normális viszonyítási alap a többire is. Pont ezért találták ki anno. az ingyenes demókat, melyek alapján eldönthetted, megveszed-e, vagy sem a teljes verziót. Itt sem ártott volna hasonló, mert a multi - szerintem - sokkal kevesebbeket fog érdekelni, mint a single. Ráadásul, ahogy olvasom a véleményeket, nem lett valami nagy durranás.
És emiatt esetleg sokan előre félnek az egyszemélyes rész minőségétől is, hiszen egy új id-s játék esetén az engine képességei és a grafika mindig is meghatározó megítélési tényezők voltak. Persze egy DOOM játéknál a daráláson és a hangulaton van a hangsúly, nem a grafikán, viszont ha nem hozza legalább a tavalyi E3-on bemutatott minőséget látványban, akkor sokan ki fognak ábrándulni belőle.
A béta nem érdekel, mert egy fél percet sem fogok vele multizni, és nem is vagyok kíváncsi rá, hogy az miképpen néz ki és hogy működik. Engem kizárólag a single érdekel, és az alapján fogom majd eldönteni, veszek-e még a Bethesdától játékot a jövőben, vagy sem... kivéve az Elder Scrolls VI-ot, arra mindenképp vevő leszek, ha legalább olyan jó lesz, mint a Skyrim volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Abból, amit eddig mutattak az egyjátékos részből, nekem tetszik. Viszont azt remélem, hogy valóban akció-dús 13 óra lesz, mire végigjutok rajta - bár nem fogok rohanni, szóval egy 20 órában reménykedem.