- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
wjbhbdux #3110 üzenetére
Tudom tudom, én is ettől tartok. Hátha megjelenik jövőre.
Doom 2016 is a Quakeconon volt zárt ajtók mögött demózva 14-ben, és az a rész nincs is végül a játékba.
Ezt [link] a gameplay-t mutatták be végűl a 2015ös E3-on, vagy rosszúl tudom? Benne van a játékban csak kicsit másképpen. -
heavygrip
senior tag
válasz
wjbhbdux #2901 üzenetére
Igen, nekem is ez a sanda gyanúm
2025 előtt tuti nem lesz új Doom.
Én azért bízok abban hogy Doomot csinálnak,nem mintha a quake távol állna tőlem,de ők mondták,hogy egy univerzumot csinálnak, lássuk akkor.
Lehet egyébként a quake történetét akarják össze fonni a Doommal. -
válasz
wjbhbdux #2881 üzenetére
Nem tudom ez az infód honnan van, kétlem hogy szabad kezet kapnának, vagy szabadabbat mint a Bethesda alatt. Elsősorban a fejlesztő dolgozik a kiadóért és nem fordítva (sajnos).
Abba is bele lehetne menni, hogy az MS-nek már nem az exkluzív címek és a konzoleladások adják a bevételeik nagy részét. A Game Pass rendszerrel megütötték az évtized egyik legnagyobb üzletét.
Szóval végülis nekik tényleg édesmindegy hogy Quake vagy Doom, de elképzelhetetlennek tartom, hogy a szabad kéz meglegyen.
A Blizzard annyira a béke s*gge alatt volt, hogy nekik az MS a megváltás volt. A Bethesda azért kicsit más kávéház volt ebben a storyban.
-
törölt tag
válasz
wjbhbdux #2867 üzenetére
Azt hiszem, talán a Duke3D volt az első stuff, amit egérrel irányítottam, de már ebben sem vagyok biztos. Ha jól rémlik, először nem is akart ráállni a kezem. De mondjuk ez nyilvánvaló. Amíg a nyilak külön, elszeparáltan voltak jelen a billzeten, addig a WASD ott van a többi gomb közé keverve, és ez okozhat némi zavart az elején
Plusz balkéz, amivel eddig csak lőttünk, ugrottunk, most hirtelen kap más, fontos szerepet is. Nagy volt nálam a keveredés, én úgy emlékszem.
Az első multiplayer élményem nekem is a Doom 2-höz köthető, de mi még párhuzamos porton kapcsolódtunk. Nagy élmény volt, de addigra már túl voltunk pár végigjátszáson. Az internet KV-zók kicsit később jöttek, meg a LAN partik is.
Na meg az akkori golyós egerek is megérnek még egy misét
A Doomot nem, de az X-winget azzal irányítottuk. Volt a havernak egy bazi nagy Schwarzenegger poszter a falon, valami alutáblára applikálva, azt vettük le egéralátétnek. Természetesen, a kb 10 percenkénti egérgörgő tisztogatás alapértelemezett volt
-
válasz
wjbhbdux #2277 üzenetére
Ha az Alyxről beszélünk mindketten, akkor az nem folytatás, hanem egy kiegészítése az eddigi lore-nak, illetve egy nagyszerű reklám a VR csomagjuknak. Ami mennyibe is kerül? 300-400 ezer forint? Ja és kb. csak emiatt vegyek egy VR-t? Mert más csak a pénzt látja benne és nem a minőségi lehetőséget, potenciált?
Köszi, jegelem.
Az megint az én maradiságom, hogy bill + egérrel szeretnék játszani és nem a levegőben hadonászni és alternatív világokat üldözni. Ennyire nem sz*r az életem. A VR sajnos még egy jó darabig csak egy szűk körnek lesz a szórakozása.
Én egyelőre sajnálom rá a pénzt.Mindazonáltal k*rva jól néz ki a játék, de ez nálam és sokaknál nem feledteti a HL2 elp*csázását, ami konkrétan a videojáték társadalom egyik legnagyobb szemen köpése volt.
Ez konkrétan olyan mint a GoT kinyírása volt az elmúlt években, utolsó könyv nem készül el, emiatt a filmadaptáció is borzalmas lett, konkrétan 7-8 évnyi izgulásért és kiadásokért ránk sz*rtak, galád módon.
Igen, HBO GO előfizető vagyok régóta, igen, az összes HL játékot megvettem eredetiben (utóbbit zsebpénzből, inkább éheztem, de játszani akartam a világ egyik legjobb játékával).
-
kabalababa
tag
válasz
wjbhbdux #336 üzenetére
Úgy se jó.
Legelőször Alt+Tabbal próbáltam, de gondolom lényegében a kettő ugyanaz lenne.
Soha nem volt még ilyen problémám, nem tudom mitől lehet ez...
Próbaképp felraktam a Quake Champions-t szintén a launcherből, de ott van egér, csak hibát ír ki (services not available 1501), de ennek semmi köze a Doom-os hibához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest