- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
Plazmacucci #1911 üzenetére
Azért annyira nem rossz a helyzet, ott a difficulty kapcsoló, HMP-n azért nem annyira esös/kelős, legalacsonyabb fokozaton meg olyan , mint God módban. Kb. tökmindegy, hogy hány monsta jön, meg milyenek. UV-re meg már gyakorolni kell, vagy minimum gyors fegyverváltás, de én kb. minden pályát olyan fokozaton játszom ami még kényelmes. De vannak akik könnyedén végigtolják így is UN-en.
-
válasz
Ha nehéz neked a játék, le kell csavarni a nehézséget, nem szégyen.
Mint már írtuk, az Eternal erősen rétegjáték lett, de így is baromi sokat eladtak belőle és lehet rá építeni a jövőben.Ízlések és pofonok, de ilyen lesz a Cyberpunk 2077 is.
A kihívásokat szeretjük ez tény, utálom ha egy játékban magától visszamegy az életerő (ez csak egy példa volt, de legalább ez a játék nyomokban emlékeztet a régi igazi NES/Nintendo kihívásokra).
Sokkal többen vagyunk mint hárman vagy négyen, van külön Facebook csoport is és a Steam fórumok is nagyon pörögnek. Néha úgy érzem viszont hogy felesleges mindezeket leírni, mert valaki a világfájdalmát 1-1 videojátékra akarja kivetíteni.
Egyébként baromira várom a CB 2077-et, borzalmas FPS felhozatalok vannak évről-évre. Bizakodok.
-
válasz
Mint írtam, nem vagyunk egyformák, és az utolsó két mondatig, valamilyen szinten egyet is értettem veled, de a vége, enyhén szólva is sértő, szerintem másoknak is, nem csak nekem.
Mazochista, vagyis ki abban talál élvezetet, ha valaki megalázza vagy fájdalmat okoz neki vagy akár ő saját magának. Szerintem enyhe túlzás, senki nem szeret meghalni egy játékban 100X, ezért vannak a fokozatok, ez egy ügyességi játék, ha valaki nem ügyes, az nem a játék hibája, én sem vagyok az, de van olyan nehézségi szint, ahol az vagyok, és élvezem, mert soha nem halok meg..
Az tény hogy nem pörög ez a fórum, úgy mint amilyen nagy játék ez, de az alapjáték esetében sem volt nagy forgalma, biztosan máshol beszélik ki az emberek.Három-négy ember homokozik, meg te, mert te is játszottál vele, és szinte biztos hogy ami kijön hozzá azzal is fogsz, attól hogy nem jó a véleményed, még itt homokozol te is..
-
Segal
veterán
válasz
Nézd
Számomra a Doom az nem 1 játék hanem 1 vallás/szenvedély.
Kb mint az Apple fannak az iPhone, a függőnek a cigi vagy alkohol stb.
Ha visszanézed a témár olvashatod hogy mennyien panaszkodtak a bejelentéskor az árra én meg egyből előrendeltem (a deluxe változatot) pedig más játékoknál meg szoktam várni legalább az első leakciózást.
Tehát itt nem érdekeel ha drágább, nehezebb mert eszméletlen mód szeretem ezt a szériát.
Eleinte az alapjátékot is keménynek találtam, de elmentem gyakorolni és mára már messze nem jelent akkor kihívást.
Most épp ezt teszem a dlc-vel is. Egyelőre új izmot fedeztem fel a testemben (szopizom), de nem feladom hanem gyakorlok és gyakorlok és amikor már picit jobb leszek akkor gyakorlok még
Persze egyszerűbb lenne egy uninstall és el is felejteni a dolgot, de én inkább próbálok jobbá válni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged