Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát sok upgradet nem kell várni már a játéktól, de az Invasion módot továbbra is türelmetlenül várom. Nem értem mit kell azon annyit fejleszteni igazából, online játékosok be tudnak csatlakozni a játékodba, ennyi...
Szerintem ennek a kivitelezése se nagy munka. Talán a DLC-k után most több idejük lesz erre.
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Valamit mindenképp ki kéne találni mert istenigazából most is leginkább csak új challange-nél vannak játékosok amikor ugye érkezik a nyerj battlemode-ban feladat.
Más alkalomkor megőszülsz mire összerak 3 játékost és ugye még akkor is lutri hogy kilép e valaki...
És ugye az egész event nagyjából a multira épül mert a slayer és fegyverskineken kívűl nem tudsz semmit sem használni a kampányban.
Viszont mivel kijött a második dlc is szerintem már nagy energiákat nem fognak belefektetni a játékba
Jönnek majd a 2 perc alatt összerakható skinek, a 3 perc alatt elkészíthető master level pályák és szerintem ennyi. Meg persze a leakciózás hogy azok is vegyék akik eddig nem tették. -
válasz
heavygrip
üzenetére
Sajnos ez alapvető hibája az Eternal rendszernek, nem azt jutalmazza csillaggal aki jól játszik, hanem aki zombiként veti bele magát a játékba.
Legalábbis korrekt lenne a kettőt külön is szedni és mindkettőre kitalálni valami jelzést. Ebből adódik a Battlemode gyermekbetegsége is, nincs Matchmaking Ranking system, így pedig nem sok értelme van a játéknak.
5 meccsben bead abszolút noobokat, egy meccsben pedig olyan játékosokat, akik 2000+ órát már beletoltak a játékba, csapatban játszanak démonként, kb. esélyed sincs ellenük nyerni.
Az ilyen és ilyenek miatt kár multiplayert fejleszteni, eventeket és challengeket erre alapozni. Ez a része nagy bukta, többet érne a hagyományos multi visszarakása.
-
heavygrip
senior tag
Vörös? Az már az utolsó szint
Jézus ereje....
Most találtam meg a Slayer klubban a leírást..... amúgy van valami jelentősége ennek? Vagy csak jelzi úgymond, hogy kb mennyi időd van a játékban?WATERDACA: Hát én sem, én úgy vagyok vele,hogy hétvégén leülök pár órát játszani, illetve hétköznap,ha van energia,de ennyi. Imádom a Doomot, mióta megjelent csak ezzel tolom,de nincs idő sem,meg energiám sem sokat játszani vele. Az mán más életforma,amit a sok csillagosok csinálnak.
-
Akkor valószínű van egy másik accountod, mert én rég láttalak már fenn B_Csaba néven. Majd vegyél fel, ha gondolod: waterdaca
meinmaurer22: Igen, van vörös csillag is. Játszottam már olyan személlyel Battlemodeon, aki 1800 órát beletolt az Eternalba. Hát nem szeretnék ilyen életet azért....no offense.
-
Most hogy könnyítettek a játékon elég sokat, így már szerintem nincs nagy érdeme a speedrunoknak. AG1 sokkal könnyebb lett az eredeti változathoz képest, AG2 meg nevetségesen könnyű lett szerintem.

Mielőtt bárki azt kiáltaná hogy pro vagyok, olvassa el a fórum bejegyzéseket pl. Steamen.
Így is persze nagyon élvezetes a játék, meg voltak benne elborult részek, de azért a Doom Eternal Doom Eternal

Szerintem ilyen tempójú Doom nem fog már jönni tőlük.
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Csak olyan bosszantó hogy a legtöbb esetben más launcherben olcsóbb a cucc, de ugye tudjuk nagyon jól hogy miért
Viszont én is steamre veszek amit csak tudok
Egy kis On is
Emberünk nem aprózta el a dolgot egyben letolta az alapjáték, a 2 dlc és a master level-t ultra nightmare szinten
-
-
Valaki játszik 2016-os multiplayert vagy Eternal Battlemodeot? Társat/társakat keresek.
-
Segal
veterán
válasz
muxi-muxi
üzenetére
Qrva nagy kulonbseg van hdr es hdr kozt attol fuggoen hogy milyen a kijelzo.
En speciel jatszottam a doom-ot 78 colos tv-n, aztan 21:9-es monitoron is.
Most meg 48 colos oled tv a monitorom. Na ezen piszok latvanyos a hdr, de lattam olyan megoldast is ami tenyleg szarul nezett ki.
Igy hogy 4k/120fps g sync es hdr is (vga rtx-et is tud) nagyon szep latvanyt lehet osszehozni ha egy megfelelo jatekot valaszt az ember.
21:9 utan olyan ez a 4k oled mintha konkretan egy uj doom jelent volna meg. -
muxi-muxi
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Nem tudom, szerintem a HDR eltorzult színei ízléstelenek. Kétségtelen, hogy ha van játék, ami támogatja, sokat hozzá tud adni a játékmenethez (pl. amikor egy pincéből nyitsz ajtót a szabad felé, szó szerint elhunyorodsz). Speciel mindig kikapcsolom az elbaltázott színei miatt. Doom-mal is próbáltam, ott sem jött be. Gusztus dolga...
-
Segal
veterán
Ha valakit érdekel kibányászták a játékból elméletben a következő eventből (12) a skineket.
Videó -
heavygrip
senior tag
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
A sárkányos rész előtt van. Én is rátaláltam
(Amúgy F12 steamen a képlopás
)Én meg ma vért ittam és a Super Gore Nest Master level pályája után úgy döntöttem nekifutok mégegyszer, de most classic módban.
Amikor megjelent ez a master level, akkor az alapverziót le tudtam tolni, de a classic módban elvéreztem. (egy fejlesztés nélküli shotival indulsz
)
Ma úgy gondoltam hogy qrvakemény vagyok és majd ma letolom. Milyen jól gondoltam
Nem mondom a pálya elején az első tyranttal való szemkontaktus egy szál shotival a kezedben az kicsit félelmetes, de aztán haladva előre a pályán egyre jobbak lehetnek az esélyeid ahogy találsz újabb fegyvereket meg kiegészítőket. Mert bizony azzal kell főzni amit megtalálsz. Én pl akárhogy kerestem a rocket lauchert nem találtam meg csak abból tudtam meg hogy valahol elmentem mellette hogy vehettem volna fel hozzá lőszert.
Nem kicsit bosszantó dolog...
Én hülye amúgy gondoltam ebben a módban biztos kevesebb enemy-t fog beadni a master level pálya, de max a legelső arénában lehetett kevesebb, utána ugyanúgy megkaptam a 2 tyrantot meg 1 doom huntert amikor még csak shotim volt meg a heavy cannon
Viszont a lényeg hogy megvan. Egy zöld slayer skin a jutalom
Bocsi a képért, de hdr esetén nem engedi az alap képlopást így csaltam
Most be is raktam ezt a skint, jól illik a part2 extra life küldiért kapott pódiumhoz
-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
UV fokozaton én is kényelmesen elvagyok a part2-nél, de a nightmare az teljesen más. Ott már az első pályán abban az arénában ahol jön a spirites pók és utána a 2 tyrant végem van.
Egyszerűen mindig benyalok valami végzetes dolgot
-
Shadowguard
senior tag
Oh, köszi... Majd egyszer
Bár a DLC 2 annyira nem volt vészes, Ultra-Violence módban egyszer sem haltam meg... A DLC1-et jobban utáltam, ott volt pár rész amit hangos anyázással jutalmaztam. A vége meg csak az extra life-oknak hála lett meg. Nyolccal (azt hiszem) mentem neki az endbossnak, maradt kettő.
Bár az alapjáték vége is olyan volt második végigjátszásra is. A játék alatt alig haltam (miután sikerült felvenni a fordulatot fél év kihagyás után), bementem 20+ élettel, 5 vagy 6 maradt a végére... Ennek a 90%-a a második fázisban ment el, ott kicsit beleuntam és csak megálltam egyhelyben a minigunnal. Akármit csináltam, permanensen volt a pályán 3 cyber mancubus. -
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
nightmare fokozaton kell végigmenni a fegyverskinekért.
SPOILER!!
Videó a part2 hátterekről, fegyver, pódium és slayer skinekről! -
Shadowguard
senior tag
Jaja, mentem is egy kört, kellett az eventhez egy nightmare kör is. Basszus, négy nap multi után elfelejtettem játszani, kellett egy 10 perc mire visszarázódtam.
Valahol nem lehet megnézni, hogy a kérdőjeles milestone-ok azok mik? DLC2-ben nézegettem, hogy van pár, amik adnának fegyverskint, de gőzöm sincs, hogy mi lenne az
-
Segal
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Én most kiváncsiságból a super gore nest master level pályán mentem végig hogy felfrissítsem az emlékeim mik is voltak rajta.
A part1-ből mindössze a köd volt benne, de ugye azt nem kell bemutatni. Egyetlen új enemy sem volt benne.
Viszont volt 2 archvile (egyszerre) és utána még 1 miközben baron is volt a pályán.
Meg volt egyszerre 4 tyrant is.
Na most a taras nabad is későbbi pálya meg ugye rá is kéne tronfolni, tehát szerintem simán elképzelhető a 3 marauder vagy az archvile és totem is.
Vagy bevállalják az új enemyket mert úgy lesznek vele, a kemény mag úgyis ismeri őket
Shadowguard: Gratula. Én is elfelejtettem már a multit. A challange-nél ha van kedvem (általában az event elején) az 1 győzelmet még be szoktam vállalni, de ennyi pont elég is
Itt a single rész a lényeg. Abba meg nagyon nagyot alakít a játék
-
Shadowguard
senior tag
Köszi, végül hajnal négyig szenvedtem még vele, ma reggelre leküzdöttem magam öt killig. Gondoltam azt már csak összeszedem, déltől idáig sikerült is... Többet az életben nem fogom elővenni a multit... Erősen gondolkozok rajta, hogy a Doom helyét is felszántom a gépen

Egyrészt az életkedvem is elment már a végére, másrészt azért csak sikerült megcsinálni. Azt most hagyjuk, hogy volt amikor más is achizott és összedolgoztunk
-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én kényszerszabin vagyok a
diktátorunk
végett, szóval én szívesen besegítek. Elküldöm privátban a steam fiókom linkjét. Vegyél fel és ott a csevegő részben sokkal könnyebben le tudhatjuk a részleteket, meg ide sem szemetelünk
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Csessze meg a rendszer, de komolyan
Alapból kb. 20 perc mire találok meccset, és mind a két démont be is teszi mellém. Ahogy az üzenetekből látom, mások is így vannak vele. De akkor legalább esélyem sincs... Végre találtam egy normális csapatot, ők is csak achiznak
Meg is beszéltük, hogy megyünk több kört, legyen meg nekik a heal meg hasonlók... Erre ez a rakás szar szétdobott minket... Azóta 14 perc alatt egy meccset sikerült elindítani, hagyjuk is milyen eredménnyel...Nem lenne esetleg két ember akinek a hétvégén van cirka 20 perce, lehet még annyi se kell... Még 36 kill kellene
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Kibontja az egyik aréna oldalát a Final Sin
(figyelve arra az apróságra hogy egy archvile társaságában spawnoljon
)
Na jó viccet félretéve szerintem spirit nem lehet majd azon a pályán mert az dlc-s enemy, így akinek nincs meg a kiegészítő azt lehet azt sem tudja "mifánterem" a spirit. Egy master level pályán meg nem igazán van olyan pont ahol meg lehetne állítani a játékmenetet hogy bemutassák az új érkezőknek a spiritet (meg ugye aki játszott a dlc-vel annakk tök fölösleges is lenne). Gondolj bele épp támad rád 3 tyrant meg 2 marauder és akkor csak kép megáll és jön a tutorial hogy ja amúgy ő a spirit és ezt tudja. Kb lenyomnád utána a space-t és halott lennél
Amúgy a arc complex master level pályán jön marauder (pedig ugye ott ő a pályavégi ellenség alapesetben), de ugye ez itt megvalósíthatatlan, szóval csak azt tudom elképzelni hogy több jön mindenből, de szerintem dlc-s enemyk nem lesznek benne.
Ha mégis lesznek akkor viszont szerintem tutira elsütik az egyszerre 2 armored baron dolgot.
Amúgy a taras nabad lesz az eddigi (történet szerint) legkésőbb játszódó master level pálya, szóval biztos vagyok benne hogy kemény lesz már ez is
-
heavygrip
senior tag
Igen, én is pont ezt akartam írni hogy kemény lesz, főleg az utolsó előtti arénánál,3 tyrant, buff totem ...akkor azok után mi lesz ott? 3 marauder, abból kettő spirites??
Nem baj,le toljuk valahogy.
Amúgy most nyomtam végig a part 1 et, és a blood swamp végén a Dark Lord és a Father élet szféráján kívül van egy csomó kicsi, azoknak vajon van jelentősége?
Meg a Holton ahogy mész előre fele ugye mindig beszél pár okosságot a kis bajtársunk, és mondta,hogy ha valaki az ingmore sanctumba beteszi a lábát bárkit fel éleszthet... -
Shadowguard
senior tag
Hát, már hajlok rá, hogy az utolsó 65re mégis keresek magam mellé két embert akinek van szabad 30 perce... Annyi idő saccra elég lenne hozzá. Ha azt nézem, hogy most 20 perce próbál meccset találni. És ha be is dob akkor is csak egy ellenfél van és szétdob megint elég esélytelen ez...
Nem is értem minek kell egy alapvetően single játékba multis achievement... (az előző részben meg se próbálkoztam vele, mentem egy kört és rájöttem, hogy nem az én világom) -
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Lesz Final Sin Master level?
Aztaqrva
Ott a vége azért combos lesz
Hugo erősítette meg amúgy hogy ez a következő
-
-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Akkor meg rettentő sokat kéne várnod, mert messze nem játszák olyan sokan a battlemodot.
Megpróbáltak valami új dolgot csinálni, de szerintem már ők is látják hogy hülye ötlet volt.
Azért remélem sikerülni fog
-
Shadowguard
senior tag
Kezdem elengedni ezt az egész achievement dolgot. Fél óra alatt egy killt sikerült szereznem, azt is csak véletlenül. Tegnap még úgy-ahogy élvezhető volt, azért 2-3 körönként legalább 1-2 killt össze tudtam szedni, és egy-két alkalommal még nyerni is sikerült. Belefutottam egy párosba, akik ellen győzni nem volt esélyem, de az egyik masszívan revenantozott és meccsenként 1-2 killt sikerült szereznem rajta. Csak már baromi késő volt és elmentem aludni...
Mondjuk már nem is nagyon érdekel, ha látok némi esélyt a szintek alapján teszek egy próbát, de többnyire annak is az a vége már, hogy az első kör után kilépek. De már olyan szinten elengedtem, hogy le van némítva a játék és közben podcastet hallgatok. Előbb a démonoknak volt pár jó meccse, elmentem szendvicset csinálni és nem léptek ki a meccs után.
És jah, volt szerencsém megtapasztalni, hogy a szintnek sem szabad hinni. Az előbb két lvl 10 alatti démon volt, de úgy pattogtak össze-vissza, hogy esélyem nem volt eltalálni bármelyiket is. Inkább kiléptem.Pedig úgy voltam vele, hogy a Weapon expert után a killek majd meglesznek idővel, de ez már reménytelen. Nem igaz, hogy nem lehetne nézni akár egy kicseszett winrate-et és az alapján összesorsolni a játékosokat.
-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
A csillag amúgy nem jelenti egyből azt hogy profi a játékos. Azt játékidő után kapja az ember és nem teljesítmény alapján! Tehát egy csillagnélküli is agyonverhet meg egy sokcsillagos is lehet gyenge ellenfél.
Persze nyilván akinek több csillaga van az azért már beletett "pár órát" a játékba ez tény.
250 szintig megy a számláló és utána újra egyes lesz a szinted csak lesz egy csillagod. Utána ha sok csillagod lesz már akkor a csillagot összesíti és abból lesz újra 1 csak a szine lesz más
-
Shadowguard
senior tag
Úgy érzem az új event indulásakor nem volt jó ötlet próbálkozni az achival. Nyolc óta sikerült szereznem három killt. De már annak is örülök, ha nem 3-4 csillagos démonokat pakol be ellenem. Néha van egy-egy alacsonyabb szintű ellenfél, de sokat érek vele, ha mellette egy 4 csillagos démon van, aki simán bedarál.
Mondjuk továbbra sem értek dolgokat, hiába váltogatom én a fegyvert, a Mancubus meg se érzi. Kíváncsiságból mentem egy kört démonnal is, szinte instant tűntem el... -
Segal
veterán
Taras Nabad lesz a következő Master level!
Köszi waterdaca a tüzelési mód infót. Ma az új event végett felnéztem és meg is találtam az állítási lehetőséget
Ez roppant hasznos dolog
Igaz pont démonnak rakott be és csak 1 győzelem volt a cél. El is picsáztuk a slayert ennyi elég is volt, mentem inkább a single challangekre
-
Shadowguard
senior tag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Erre a részére félig rájöttem, de nekem ott csak négy fegyvert enged megvariálni. A másik hármat hogy lehet elérni?
Segal : Pedig én meglepően sok Archvile-t szoktam látni. És néha kifejezetten idegesítőek azok is. Talán a Revenant az, amit még mutatóban se nagyon találni.
Lassan csak meglesz a 200 kill, már 95nél járok.
Mondjuk először a healt akarom kiszedni és démonnal lassan jön a kill (de már 38k heal van, utána jön a bosszantó rész). De számoltam, 14 kör után volt egy olyan ahol nem taposott minket földbe a slayer. -
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Arra értettem a fegyverváltást hogy nem pl csak shotival lőni a démont hanem pl shoti ballista kombóval sorozni, mert az sokkal többet sebez.
Nyugi amúgy nem benned van a hiba én is görgőzök
, de a profi slayerek vakon váltanak billentyűzeten.
Meg ugye az elsődleges és másodlagos tüzelési mód közti variálás mert az sem jól van mindegyik fegyvernél beállítva, de sajna azt minden meccs előtt meg kell csinálni
Szerintem csak az acsik végett érdemes a multi résszel is elbohóckodni, de ha nem vagy erre fogékony akkor tök felesleges. -
heavygrip
senior tag
Fegyver váltást,hogy kell megvariálni a multiba? Nem szoktam egyáltalán multizni,asszem eddig mentem 1 év alatt kb, erős túlzással 10 meccset, csak fel b*szott,hogy nem a meg szokott módon lehet váltani a fegyvert, nem úgy következnek a fegyverek mint kampányba.Görgővel szoktam ugye alapból, nem igazán áll rá a kezem billentyűzeten.
-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Egy jó Slayer hamar szét tud kapni 1 baront, de ha egyedül maradtál és kezd kellemetlen lenni a helyzet csak 1 gombnyomás és máris él a csapattárs.
Fogalmazzunk úgy hogy leginkább szituációfüggő melyiket érdemes alkalmazni. Fel kell mérni az addigi körökből a slayer és a démon csapattárs képességeit.
Démon oldalon szerintem a mancubus és a marauder a 2 legéletképesebb. Az archvile a leggyengébb, és a maradék 2 meg olyan köztes megoldás.
Slayerként tényleg a fegyverváltásra érdemes figyelni mert a kombók nagyon sebeznek, de minimum pár fegyvert átállítani a másik funkcióra, mert persze hogy alapból a rosszabbra van állítva. -
Shadowguard
senior tag
Hmm, akkor legközelebb azt szedem ki. Ellenem is a Baront használták, meg amikor én voltam a démon oldalon a csapattárs is azt szedte ki. Annyira meg nem értek én a multihoz. Csak volt már, hogy mire észrevettem a slayert a mancubusom max életről halott volt. Bezzeg én hiába lövöm őket fordított esetben.
Volt most egy sokcsillagos marauder is ellenem, a random slayernek osztott be. Úgy dobott le a fejszével, a levegőben, hogy éppen láncoztam a pain elementalt... Elsőre azt hittem véletlen, másodjára el is engedtem a dolgot...Ez bosszantás? Nem játszottál még soulslike játékkal akkor

-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Pedig nem a legjobb ötlet a baron választása a végén
Sokkal hasznosabb tud lenni szerintem a csapattárs élesztése.
A slayer úgy öl meg piszok gyorsan hogy egyrészt halál pontosan céloz, másrészt meg folyamatosan váltogatja a fegyvert. Úgy rettenet sokat lehet sebezni.
Most pár napja én sem indítottam már el. Várom a csütörtökön induló új eventet
Ja és a végére egy kis bosszantás
-
Shadowguard
senior tag
Egen, tényleg Baron of Hell volt, elírtam. Pedig én is azt szoktam kiszedni, nem tudom merre járt az eszem. Az a baj, hogy engem soha nem érdekelt a multi, már az nagy szó, hogy itt nekikezdtem kiszedni az achikat belőle. Van egy pár játék, ahol csak a multis/coop achik hiányoznak, mert azokkal semmi kedvem szórakozni.
A démon oldal azért csak jobb, volt egy egész kiegyensúlyozott ötkörös meccsem, szereztem két killt, meg is nyertük és 7k heallel beljebb is vagyok. Cserébe a következő sokcsillagos slayer úgy lőtt szét, hogy azóta se értem mi történt

Annyira a skinek nem foglalkoztatnak, július óta másfél hete indítottam el először a játékot, gondoltam letolom a két DLC-t is. Aztán lett belőle egy kampány újrázás inkább, kicsit elszoktam a játéktól és estem-keltem...
-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Eleinte jobban pörgött a multi és a leosztás is jobb volt én még akkor megcsináltam kb a 95%-ot, aztán innen mentünk hülyülni hárman és akkor meg a maradékot.
A 200 kill még nem is probléma mert ahhoz "csak" idő kell és az biztosan meglesz. Régebben is volt afk, na akkor slayerként lehet aratni mert ha csak rá mész akkor adott körben akár tizen gyilkosságot is összerakhatsz. Az élő démont magasról le kell sz*rni, pusztán annyi a lényeg hogy ne öljön meg és az afk démont ölni mert újra fog spawnolni, de a körnek mégsem lesz vége
Szerintem nem 2 hell knight erőszakolt ha ekkora élmény volt, hanem 2 baron of hell
Van hogy kijön amúgy a meccs, bár baromi ritka. Sajna az egyik oldal (többnyire a slayer) hatalmas előnyben van mert mint írtam már az ufo szintű játékosok azt az oldalt választják.
Pedig régen mind a 2 oldalon voltak kiélezett csaták, de most vagy simán győzöl vagy megalázva kapsz ki.
Én már inkább fel sem szoktam menni multira. A skinek kiszedhetőek 1 perc multi nélkül is halál kényelmesen. Inkább csak a kampány, mert az viszont qrva jó.
-
Shadowguard
senior tag
Végül nagy nehezen meglett a BFG kill, igaz, csak azért, mert az egyik démon végigafkolta az egész meccset.
Plusz előtte volt egy igazán élvezetes meccs, az első kör potom 13 percig tartott, a második meglett 10 alatt. De élveztem, olyan érzésem volt, mint a single arénákban. Csak itt néha én kergettem a démont, mikor egyedül volt. Aztán a harmadik kört eladtam gyorsan, legyen BFG-m... És utána végem volt, két hell knight erőszakolt hátulról, nem lett kill, csak gyors vereség... De attól függetlenül is élveztem, ha minden meccs ilyen lenne még tetszene is a multi.
Meg volt egy másik, ahol kaptam két alacsony szintűt, azt hittem ott meglesz, de a második kör után kiléptek mind a ketten
A tippet ettől függetlenül köszönöm, lehet élni fogok vele. A healt ki tudom szedni önerőből is (démonnal jobban megy a játék, bár bizonyos dolgokat nem értek), de a 200 kill... Van eddig 72
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Itt leginkább arról volt szó (a szintén very minimal angolommal) hogy Hugo megerősítette az isten dolgot vagyis hogy többször is hazudtak nekünk a sztori folytán és nagyon nem úgy vannak a dolgok ahogy mi azt gondoltuk.
Márpedig ha van aki Dark Lord felett áll, akkor az bármikor csinálhat (vagy már rég csinálhatott) egy másik Dark Lord szerű lényt (vagy lényegében bármilyet).zoo8800: A HMP is pussy mód
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Ezt találtam közben.
Egész szépen összefoglalja a dolgokat
Persze ez a része tutira le volt egyeztetve Hugo-val, de akkor is egy megerősítés
-
heavygrip
senior tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Nekem is ott sz*r*kodott régen. Egy a lényeg,ne vedd fel a hang fájlokat. Asszem van belőle 4 a pályán. Nekem és egy havernak ez oldotta meg. Írtam én a Bethesdának is,de ők már BIOS frissítést is javasoltak,meg proci cserét
na mindegy.Egyébként nekem is mindig ugyanott lépett ki minden hiba üzenet nélkül,de mióta nem veszem fel a hang fájlokat, nincs gond. Ugye az volt a fő probléma,ha már egyszer végig toltad a kampányt, és ott akartad végig vinni az ARC-t akkor nem tudtad,mert ha kidob,akkor az elejétől kell kezdeni...
-
Segal
veterán
válasz
Shadowguard
üzenetére
Régebben kiegyensúlyozottabb volt, de sajnos jóideje az van a hogy az átlagjátékosok démonnak állnak és abban bíznak hogy a csapattárs elég jó lesz a meccs megnyeréséhez, az ufók meg slayerként mennek.
Kapsz amúgy egy pro tippet hogy meglegyenek az acsik.
Be tudsz hívni a meccsbe haverokat is és ott is számolja az acsikhoz a dolgokat
-
Shadowguard
senior tag
Ebből a Battlemode nevezetű csodából nem hiányzik valami matchmaking vagy ranglista esetleg, hogy ne csak vaktában sorsolja össze az embereket?
Gondoltam kiszedem a hiányzó achikat, de ez a pvp mód valami kegyetlen szar. Legnagyobb lelki nyugalommal dobál be 200+-os ellenfeleket ellenem, mutatóban kapok olyan démont magam ellen, aki nem nálam magasabb szintű. Persze ha esetleg oldalt váltok akkor rögtön bedob mellém alacsony szintűt, a túloldalra meg beköszön egy 250es slayer. Kiegyensúlyozott meccs csak mutatóban van. De ott meg az istennek nem akar sikerülni a BFG kill, pedig az kéne a weapon experthez.
Világ életemben utáltam a multis lövöldéket, meg általában bármiféle multit, de gondoltam apránként majd meglesz. De hogy ennyire még csak esélyt se adjon a játék...
És nem idő kell, hogy besoroljon, mert most is lazán bedobott 200+-os démonok közé. Már nem is próbálkozok, fejtek addig sudokut amíg megölnek. -
Segal
veterán
Ugyanolyan összevágás mint a múltkori Snoop Dogg-os, de qrvajó
-
zoo8800
veterán
Mostanában nyomom az alapjáték 3. végigjátszását. Az Arc Complex pálya közepe felé harmadjára fagy ki a játék. Mindig ugyanott. Van valami varázslat, hogy tovább tudjak menni?

-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
Simán elképzelhető. Viszont akkor megint a láda lesz a vége
Az biztos hogy ez az ugri-bugri játékmenet úgy ki lett maxolva, hogy ezt szerintem már nem lehet nagyon tovább fokozni.
Persze lehet új fegyver, meg új enemy, de ilyen platforming újítások már nagyon nem.
Felőlem amúgy jöhetne egy klasszikusabb, de keményebb rész.
(persze eleinte biztos hookozni próbálnék
)
A lényeg hogy legyenek újra gyűjthető játékfigurák
-
heavygrip
senior tag
Vagy még egy olyan is az eszembe jutott,hogy - mivel monster truck lesz a kövi rész - mivan,ha tényleg a Doom64 és a 2016 közötti részt akarják meg csinálni? Pl onnantól hogy ránk találtak. Ugye ott még Doom guy volt. Lehet,sőt mi több kardal és páncélal a kezünkbe harcoltunk a démonok ellen ugye a sentinelek oldalán. Aztán amikor Slayerré váltunk utánna is. Itt ugye lehet nem fogják olyan dinamikusra csinálni a játékmenetet, de annál keményebbre,mivel közelharci fegyverekkel kell szét csapni a démonokat.
-
heavygrip
senior tag
Na erre a "valaki megtalál minket" dologra én is gondoltam a mai nap folyamán. Meg talál minket a kis tudós gyerek, aztán amikor ki szabadít meg indul a gyilok
Egyébként erről a nyilatkozatáról Hugónak nem is hallottam, pedig szoktam olvasni külföldi fórumokat. Azt ugye le írták,hogy nem lesz még vége,van még mit mesélni Slayerről,meg jönnek frissítések az évben. Az biztos hogy nagyon várni fogom. -
Segal
veterán
Amúgy ha már dumálgatunk, külföldi oldalakat olvasgatva Hugo lenyilatkozta hogy a jelenlegi Doom egy Ferrari-ra hasonlít, a következő meg inkább egy Monster Truck lesz.
Na most ebből valami olyasmi olvasható ki hogy lassabb, de keményebb.
Tippelgettek is hogy esetleg nem a Slayerrel mennénk hanem őt kéne megtalálni vagy a klasszikus 1 tudós kinyit egy kaput és kijutnak a démonok, de volt olyan is hogy az alkotónk alkotóját kéne megölni (aki Davoth-ot teremtette), meg hivatkoznak valami doom 2016-os codex-re amiben 6 démonistenről írnak és ugye a gyakornok is a végefelé elég aktív volt ő is esetleg lehet hogy többet tud mint amennyit megmutattak nekünk. -
Segal
veterán
-
Segal
veterán
Tegnap este egy érdekes ellentmondásba futottam a Slayer terén.
Van ugye 2 skin is amiben folyamatosan ég (főleg a deluxe verziót rendelős), de ha egy pályán csak egy kicsit is hozzáérünk egy lángcsóvához akkor sérül
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Te egyébként is ígérted, jössz majd játszani

Itt is köszi az egértanácsot, valóban nyami-nyami az egér, ahogy írtad privátban, nagy szerelem lett közöttünk
Amikor van kedved, gyere, és mások is csatlakozhatnak hozzánk, jelenleg 28 fővel vagyunk a DC-n. [DC Csatlakozas] -
Segal
veterán
Na meglett nekem is az extra life acsi, így újra teljes a lista
A második pályán vesztettem 2 életet is egy hülye hiba miatt. Readásul mind a kettőt 1 arénában
Az első halál felcseszte az agyam és nem ment a koncentráció és sikerült mégegyet eldobni...
Így végül úgy döntöttem van elég manna Dark Lord ellen és nem megyek külön gyakorolni, hanem jöjjön aminek jönnie kell.
Az első 3 kör meglepően egyszerűen ment, de az utolsó kettővel azért még mindig szívtam. A negyedik körben sikerült is eldobni 1 újabb életet, de aztán megint jött az én le nem fekszem amíg le nem megy az ötödik menet.
Megint sikeresen visszatápolta magát egy halálközeli állapotból kb 60%-os szinte, de nem adtam fel
Úgy érzem az utolsó 2 körrel nem leszünk haverok
-
Segal
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Challange-nél?
számolja
-
AsakuraDave
őstag
Ha egy save sloton újra játszok egy szintet nightmare-en azt számolni fogja vagy új slave sloton kell elindítani nightmare-en?
-
mg1992mg
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ha figyeled a Subtitlest, Khan Makyr fight után a Dark Lord üvölt, akivel a 2. DLC végén fightolsz.
-
Segal
veterán
Találtam a második pályán egy bakit.
Mindig gondosan le van rakva valami lőszer az olyan pontokon ahol mindenképp fegyvert kell használni a továbbjutáshoz.
Pl amikor a levegőben kell eltalálni egy pontot ami egy ajtót nyit vagy itt a part2-nél amikor a shoti láncával tudunk eljutni A-ból B-be.
Kivéve itt
Itt ugye fel kell jutni a szélgépig és utána a shoti láncával elkapni az a zöld valamit és úgy tudunk feljutni a jobb oldalon egy magasabb pontra.
Itt viszont mindenképp legyen nálad shotilőszer mert különben úgy jársz mint én.
Próbáltam sima duplaugrás dash kombóval is, de a szélgép elfúj a 3.14csába...
Itt muszáj hookolni, de ha nincs nálad épp shoti lőszer akkor besz*ptad.
Szerencsére nagyon vissza lehet jutni a pályán és még az úszásos rész előtt sikerült egy otthagyott lőszerpack-ot találnom, de inkább legyen nálatok ezen a ponton
-
AsakuraDave
őstag
Az alapjátékkal még megjelenés napján kezdtem el tolni, ki is pörgettem noob Ultra Violence nehézségen
Aztán mivel én mindenféle típusú játékkal játszom legyen az autós, verekedős, rpg, 3rd person shooter, fps így egyikbe se vagyok a legjobb vagyis úgy ahogy a legnehezebb fokozatokon kipörgetem mindet de ez a Doom féle Ultra Nightmare már kicsit sok nekem, hogy egy halál és ennyi volt, kezdhetem a legelejéről. Szóval ezért a Part 1 -et nem is kezdtem el, megvártam, hogy kiadják mindkét részt így a Part 1 alatt bemelegszem a Doom ritmusára aztán Part 2 -be már darálok
Part 1 -et elkezdtem Nightmare -en de a Holt slayer gate éjjel 2 -kor annyira ki idegelt hogy levettem a nehézséget. Aztán videókat nézegetve igazából az jön le, hogy azért ez be vannak rendesen gyakorolva , tudja mi hol spawnol, melyik heavy leölése hozza a következő wave -vet stb. Meg ugyan az a kombó mindig egy adott heavy -re. A doom hunter-ek eszméletlen idegesítőek de aztán látom, hogy fagyasztás+blood punch azt le is jön a sledjéről ez kva sokat könnyít a fighton. Ettől függetlenűl nagy skill igényű a játék én általában azzal cseszem el a dolgot, hogy a nagy folyamatos ugra bugri meg dashelések között 50 demon között találom magam, azt megesznek 
Spoileres alpajáték+DLC dolgok:
Nah de kicsit a játékról nekem a fő-fő boss harc hát nagyon gyengére sikeredett, inkább frusztráló mint nehéz. Nekem az első doom hunter, khan maykr, seraphim utolsó fázisa de ott is miutan rájöttem, hogy inkább a dread nightot kéne lefokuszálnom nem a pain elementált le is ment egyből nah meg persze az icon of sin de ott ha többet használom a crucible -t is könnyebb lett volna meg ugy kb sose használtam a BFG -t :Đ
Van valami magyarázat miért nincs crucible -ünk a DLC-ben vagy csak szimplán ez a kalapácsosdi miatt vették ki? Illetve most akkor "maradt" Seraphim a.k.a Samur a.k.a Dr.Hayden, aki elvileg Transfigurál vagy mi így lassan elrohad?, meg The Father akinek igaz elpuszitottuk a Life Sphere -jét de a tudata még is tovább pofázik hozzánk, ugyebár VEGA végig The Father tudata volt és a DLC-ben VEGA már nem is beszél hozzánk csak mint The Father. Jó kérdés, hogy ha elpuszitottuk a gömböcskét, hogy hogy nem tűnik el a tudata is. Illetve Urdak-on a Khan Maykr harc után az üvöltés akkor most ki lehetett és miért? Meg ugyebár van egy Seraphim kinézetű csak sokkal nagyobb lény "teteme" is a Khan Maykr harc elött megtalálható, sokak szerint The Father teste lehet és most a Part 1 alapján szerintem is ez a legjobb magyarázat hogy Seraphim amúgy is The Father -re akar hajazni így a kinézete is azonos lehet. Ebből még lehetne kihozni valamit, hogy Seraphim valahogy átrakja magát abba a nagy tetembe Urdakon. Bár így, hogy elföldelték csóri Doomguyt nem tudom valaha akarnák-e folytatni a sztorit.
-
Na még egy utolsó off, azt hittem ma hogy Shiv_FPS vagyok, és egyedül is nyerni fogok 3-as csapatok ellen, de nem jött össze, viszont élvezetes volt, Segal, vagy bárki más. ha meggyőztelek gyere toljuk, itt a dc link [link]
[Tense solo] -
válasz
WATERDACA
üzenetére
"Nekem semelyik online játék nem hozza vissza a CS, Starcraft, Warcraft, FIFA stb. LAN partikat, ahol halálra ittuk-ettük magunkat és közben eszméletlenül jót szórakoztunk hajnalig, másnap délelőttig."
Szerinted én péntek estétől vasárnap reggelig éheztem?
Kaja, pia, nő, mert azért feleségem is van
, lottó csoki, sport szelet, minden ami kell ilyenkor, sok idegeskedés aztán, jó kedv ha nyersz, és sorolhatnám, ugyan az mint amit írsz, most is megvan, csak kell hozzá csapat, semmi más..
Megmondom őszintén, tudod nagy doom fanatikus vagyok, nem véletlenül vettem doom széket 160k-ért, de a hétvégén azért játszottam vele 10 percet, mert nem kötött már le, igaz uv szinten játszottam, de megsebezni sem tudtak
így nem élveztem már,Eternal nálam ennyi volt, majd ha lesz új doom megint tolom, inkább marad az Apex egyelőre.. -
Én videojátékos korom óta kerülöm az időrabló játékokat, ide sorolható az Apex is, Pubg, WoW, Hearthstone stb.
Egyszer hatalmába kerített a Hearthstone és Starcraft intenzív évekig, azóta nem akarok játszani hasonló játékokkal.
Szép és jó amit írsz az online játékról, és én is tapasztaltam ezeket, de rengeteg árnyoldaluk is van (az okokba nem akarok belemenni - hosszú lenne a lista - nem félreérteni, online játékok tisztelője vagyok - de kinek a pap/papné. Mindenesetre az online játék valóban a modern videojátékok egyik éllovasa.
Nekem semelyik online játék nem hozza vissza a CS, Starcraft, Warcraft, FIFA stb. LAN partikat, ahol halálra ittuk-ettük magunkat és közben eszméletlenül jót szórakoztunk hajnalig, másnap délelőttig.
Lehet hogy maradi vagyok, vagy kiöregedtem, de nekem az jelentette az igazi multiplayer érzést.
A többi már csak árnyéka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az apexet is az ikonjával indítom
)
Alapból kb. 20 perc mire találok meccset, és mind a két démont be is teszi mellém. Ahogy az üzenetekből látom, mások is így vannak vele. De akkor legalább esélyem sincs... Végre találtam egy normális csapatot, ők is csak achiznak
Sokkal hasznosabb tud lenni szerintem a csapattárs élesztése.