Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    válasz Segal #2455 üzenetére

    Kezdem elengedni ezt az egész achievement dolgot. Fél óra alatt egy killt sikerült szereznem, azt is csak véletlenül. Tegnap még úgy-ahogy élvezhető volt, azért 2-3 körönként legalább 1-2 killt össze tudtam szedni, és egy-két alkalommal még nyerni is sikerült. Belefutottam egy párosba, akik ellen győzni nem volt esélyem, de az egyik masszívan revenantozott és meccsenként 1-2 killt sikerült szereznem rajta. Csak már baromi késő volt és elmentem aludni...
    Mondjuk már nem is nagyon érdekel, ha látok némi esélyt a szintek alapján teszek egy próbát, de többnyire annak is az a vége már, hogy az első kör után kilépek. De már olyan szinten elengedtem, hogy le van némítva a játék és közben podcastet hallgatok. Előbb a démonoknak volt pár jó meccse, elmentem szendvicset csinálni és nem léptek ki a meccs után.
    És jah, volt szerencsém megtapasztalni, hogy a szintnek sem szabad hinni. Az előbb két lvl 10 alatti démon volt, de úgy pattogtak össze-vissza, hogy esélyem nem volt eltalálni bármelyiket is. Inkább kiléptem.

    Pedig úgy voltam vele, hogy a Weapon expert után a killek majd meglesznek idővel, de ez már reménytelen. Nem igaz, hogy nem lehetne nézni akár egy kicseszett winrate-et és az alapján összesorsolni a játékosokat.

Új hozzászólás Aktív témák