Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz heavygrip #2472 üzenetére

    A sárkányos rész előtt van. Én is rátaláltam :K
    (Amúgy F12 steamen a képlopás :P )

    Én meg ma vért ittam és a Super Gore Nest Master level pályája után úgy döntöttem nekifutok mégegyszer, de most classic módban.
    Amikor megjelent ez a master level, akkor az alapverziót le tudtam tolni, de a classic módban elvéreztem. (egy fejlesztés nélküli shotival indulsz :DDD )
    Ma úgy gondoltam hogy qrvakemény vagyok és majd ma letolom. Milyen jól gondoltam :DD
    Nem mondom a pálya elején az első tyranttal való szemkontaktus egy szál shotival a kezedben az kicsit félelmetes, de aztán haladva előre a pályán egyre jobbak lehetnek az esélyeid ahogy találsz újabb fegyvereket meg kiegészítőket. Mert bizony azzal kell főzni amit megtalálsz. Én pl akárhogy kerestem a rocket lauchert nem találtam meg csak abból tudtam meg hogy valahol elmentem mellette hogy vehettem volna fel hozzá lőszert. :D Nem kicsit bosszantó dolog...
    Én hülye amúgy gondoltam ebben a módban biztos kevesebb enemy-t fog beadni a master level pálya, de max a legelső arénában lehetett kevesebb, utána ugyanúgy megkaptam a 2 tyrantot meg 1 doom huntert amikor még csak shotim volt meg a heavy cannon :))
    Viszont a lényeg hogy megvan. Egy zöld slayer skin a jutalom :K

    Bocsi a képért, de hdr esetén nem engedi az alap képlopást így csaltam :B
    Most be is raktam ezt a skint, jól illik a part2 extra life küldiért kapott pódiumhoz :))

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák