Új hozzászólás Aktív témák

• Segal
    veterán
    válasz Tense üzenetére #2012

Gratula!
    Ennyiért legyen is jó :DDD
    Bár lassan inkább valami Apes Legends-eset kéne venned. Nekünk Waterdaca-val meg Cyberpunk-osat ;] :P
    Ahogy elnézem az utóbbi 1-2 hetet eléggé kihalt a Doom. :(
    Sajna a Battlemod a vérprofi Slayerek homokozója lett ahol kedvükre alázhatják a démonokat (már ha elindul egyáltalán a kör és nem lép ki senki...)
    Az alap pályák mostanság már nem vonzanak annyira mert milliószor végigmentem mindegyiken és a legtöbbön már pontosan tudom mi hol merre. Nem látom sok értelmét 1 X+körnek.
    A dlc-vel meg szerintem az a legnagyobb gond hogy kb az első 10 méter után belekerülsz a darálóba és nincs fejlődés meg esetleg visszatérés egy régebbi pályára ha megszorulsz extra life-ból hanem csak a túlélés van. Ami a legegyszerűbb fokozaton abszolut nem nehéz, fölötte meg egyre kevésbé szórakoztató mert inkább küszködés lesz mint élvezetes.
    És sajna a remény sincs hogy visszamész, mert örülsz hogy tovább jutottál élve az első pályáról :DDD
    Kiváncsi leszek mit fog hozni a jövő (mármint a part2-őn kívűl) mert így szerintem rohamos gyorsasággal fogja veszteni a játékostáborát a játék. :((
    A skinek édeskevesek lesznek mint új tartalom hosszabb távon...

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák