Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
Tithian
őstag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Még akár egy réteg számára értékelhető is lenne amit csinálnak (van Christian Gaming League, stb.), de szerintem szub-fix.tv szinten ezzel a témával kár foglalkozniuk.
Jaj, megláttam egy pentagrammát (habár nem tudom, mi az, de azt mondják, gonosz), most mi lesz, jaj...:( -
tiv83us
veterán
válasz
gege71.hu
üzenetére
Nekem ugyanigy fagyott a jatek, ugyanezzel a konfiggal mint ami most van, csak Radeon 9600-al. Veletlenszeruen befagyott, 10 perc, 1 perc, mikor hogy. Utana atettem egy Fx5200-t azzal semmi baja nem volt /nem tokoltem a Catalystokkal, szal lehet ott a gond/. Most az x800-al meg nem fagyott...:)
Szal lehet a drivereddel van a gond. -
Pipó
őstag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, de megoldható egyszerűen. Kettőt csináltam egyszerre, úgyhogy csak valószínűsítem, hogy az utóbbi oldotta meg:
1: dxdiag után utolsó fülnél be kell írni a számodra megfelelő Hz-et (mivel opengles a játék, szerintem nem ez hozta helyre)
2: A Catalyst drájverben van egy eldugott opció, amibe szintén be kell írni a megfelelő Hz-et (sajna most vettem csak atit és még nincs fejbe és amiről írok az NV) Keresd meg. Erre úgy jöttem rá, hogy a PH-n a keresőbe beírtam a ''60Hz''-et és az egyik topicban le volt írva ez a beállítás. Ha otthon leszek délután és még mindig nem tudod megcsinálni írj és megnézem. Tuti működik.
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest