- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Abban igazad van, hogy majd meglátjuk, de személy szerint én (kivételesen...:D) Thom-mal értek egyet.
Anno volt egy jó kis cikk valamelyik számtech lapban a Doom3-mal kapcsolatban. Ott szépen kielemezte valami hozzáértő egyén a használt technológiákat. Annyi biztos, hogy komoly kompromisszumokat kell kötniük az általuk választott megjelenítés okán (többek közt nyilván a fény-árnyék megvalósítás miatt), és ez szvsz a kiadott képeken is meglátszik (az alfát én nem próbáltam).
Ami meg a csendet illeti: a ''kuss'' nem éppen jó előjel (lehet Carmack bácsi magába szállt a konkurencia produkciói láttán?!?), minden esetben kihasználják a minél nagyobb eladott példányszám érdekében az ''ingyen'' hírverést...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest