Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Engem is érdekelne egy teszt!

Az egyetlen aggasztó dolog az akksi... nem kivehető. De mindenképpen jó lenne egy átfogóbb tesztet olvasni róla. Elég jó kis telefonnak tűnik, és elég jó az ára is. Bár nekem ez a fajta design nem igazán jön be :/ (kígyóbőr) Gondolom a karcok ellen találták ki ezt a mintát
De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet!