Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Engem is érdekelne egy teszt!

Az egyetlen aggasztó dolog az akksi... nem kivehető. De mindenképpen jó lenne egy átfogóbb tesztet olvasni róla. Elég jó kis telefonnak tűnik, és elég jó az ára is. Bár nekem ez a fajta design nem igazán jön be :/ (kígyóbőr) Gondolom a karcok ellen találták ki ezt a mintát
De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- iPhone 12 64GB ezüst független
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet!