- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Engem is érdekelne egy teszt!

Az egyetlen aggasztó dolog az akksi... nem kivehető. De mindenképpen jó lenne egy átfogóbb tesztet olvasni róla. Elég jó kis telefonnak tűnik, és elég jó az ára is. Bár nekem ez a fajta design nem igazán jön be :/ (kígyóbőr) Gondolom a karcok ellen találták ki ezt a mintát
De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet!