- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
Engem is érdekelne egy teszt!

Az egyetlen aggasztó dolog az akksi... nem kivehető. De mindenképpen jó lenne egy átfogóbb tesztet olvasni róla. Elég jó kis telefonnak tűnik, és elég jó az ára is. Bár nekem ez a fajta design nem igazán jön be :/ (kígyóbőr) Gondolom a karcok ellen találták ki ezt a mintát
De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De jó lenne tudni, nem-e valami gagyi abs műanyag a hátulja. Bár ehhez a részéhez nem értek annyira, de ha jól olvastam csak 260k színt jelenít meg. Nem tudom ez mennyit ront a 16M-val szemben egy állítólagos IPS panelen. A kamerája is szoftveresen van feljavítva 5-ről 8Mp(hátul) és 2-ről 5Mp-re(elöl). Ez is ronthat a várt képminőségen. Videó felvételről csak egy helyen találtam infót, ott azt írták max. 1920x1088(?)-as felbontásban tud. Tehát FHD-ben. De tesztvideót még nem találtam. A várható remek ár miatt én is megnéztem magamnak, de sajnos a kinézete nem igazán jön be. Valamint ezektől a kínai telefonoktól kicsit tartok is. Mindenesetre várjuk a tesztet!