- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
Most én is ott tartok,hogy az sp flash tool kb nem ismeri fel a telót hiába telepítettem az összes létező adb drivert

-
-
colonell
senior tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Nem olyan bonyolult le van írva szépen minden.
Kingroot-al pedig újraindítás nélkül ki lehet rootolni, állandó rootot kapunk a factory sem törli el. Vakut mondjuk nem tudom minek raktak rá mert semmit sem ér. Telefonálási hangszórója valóban elég halk, de ugye a minőséget az is nagyban befolyásolja, hogy milyen a másik fél gépe. A fényerő az annyira brutális, hogy lejjebb fogom venni, mert az nagyban növeli az akkuidőt, remélhetőleg. Amúgy iszonyat gyors gép. -
colonell
senior tag
Sziasztok
Én is rendeltem egy ilyen telefont Aliexpress-ről ,5 munkanap alart ide is ért,vissza megfogták a vámon,nagyjából utánaolvastam a posta honlapján,nagyjából értem is a menetet (azthiszem
) esetleg valakinek volt-e már ilyen tapasztalata,mire érdemes odafigyelni stb. Minden infót ami nem bürokratául van szívesen olvasok
Előre is .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)