- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smallfont
tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Háj! Kollégák vagy jövendő beli kollégák! Végre van itt is dobos topic!!
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA® driverek topikja
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!