- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smallfont
tag
válasz
Renegade88
üzenetére
Háj! Kollégák vagy jövendő beli kollégák! Végre van itt is dobos topic!!
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már 8 éve megszállott vagyok ebben a hangszernemben.. Nah a kérdésedre válaszolva www.ritmusdepo.hu címen az apróhírdetésekben találsz sok jó használt felszerelést vagy újat akár. Mindenesetre nekem van egy ealdó Magnum duplázóm ha kell valakinek. Kpott külső de fasza mozgása van. Kb 2 éves. És 2 új pearl fejjel van szerelve. Csapágyak teljesen átzsírozva.Nekem már nem kell... Ára 23000 ft Van egy Gibraltar 9611 Intruderem
Minden kedves dobospalántának sok sikert ha kérdésetek van és esetleg válaszolni is tudok csak nyugodtan tegyétek fel!!