Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, Mini 2 be szeretnék sd kártyát venni , tudtok ajánlani mit érdemes venni 4k -hoz ? 64 vagy 128-at is lehet , elsősorban ezt neztem ki : Samsung MicroSDXC EVO+ Plusz 128Gb (UHS3,100Mb/s, 60Mb/s)
-
blu79
addikt
Köszi az infokat
és a többieknek is
A telloval már körberepültem itt mindent semmi gond nem volt, ezzel viszont legalisan szeretnek repülni, addig valahol kipróbálom h minden rendben van e a drónnal
Igazaból csak kirandulasra szeretnem használni , lőni pár fotót pl Bélapatfalva - belkő ez csak egy pelda
győri vok amugy
-
blu79
addikt
Szia, csak egy rövid próbaról van szó, nem pesti vagyok, és városban (belváros stb) eszem ágában sincs reptetni , város szélén lakom , de sztem megcsinálom a vizsgát az osztrak oldalon és rendezek mindent ami kell a legális repüleshez.
Timer köszi
Biztosítas mennyibe kerülhet egy ilyen aprócska dronnál ? Illetve hól érdemes megkötni ?
-
blu79
addikt
Sziasztok, megjött ma a mini 2 drónom
, előtte tello volt
, még tavaly akartam egy minit de aztán nem nagyon lett volna időm kihasznalni, lehet jobb is mert így kijött a mini 2
Mi a véleményetek róla ? , yt videók alapján jó kis gépnek tűnik.
Így elsőre (első használat előtt) érdemes a dji-nél regisztráltatni ?
Mivel itthon még a biztosítas sincs egyelőre kiforrva , a vizsga sem stb , a kertben ki tudom próbalni alacsonyan repülve ?
Regisztrálni hól kell a légi hatósagnál ? Van valami aplikáció ehez ?
És osztrák oldalon le lehet tenni még a vizsgát ? Vagy várjam meg amig itthon is jó lesz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez milyen drónnal lőtted?