- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, Mini 2 be szeretnék sd kártyát venni , tudtok ajánlani mit érdemes venni 4k -hoz ? 64 vagy 128-at is lehet , elsősorban ezt neztem ki : Samsung MicroSDXC EVO+ Plusz 128Gb (UHS3,100Mb/s, 60Mb/s)
-
blu79
addikt
Köszi az infokat
és a többieknek is
A telloval már körberepültem itt mindent semmi gond nem volt, ezzel viszont legalisan szeretnek repülni, addig valahol kipróbálom h minden rendben van e a drónnal
Igazaból csak kirandulasra szeretnem használni , lőni pár fotót pl Bélapatfalva - belkő ez csak egy peldagyőri vok amugy
-
blu79
addikt
Szia, csak egy rövid próbaról van szó, nem pesti vagyok, és városban (belváros stb) eszem ágában sincs reptetni , város szélén lakom , de sztem megcsinálom a vizsgát az osztrak oldalon és rendezek mindent ami kell a legális repüleshez.
Timer köszi
Biztosítas mennyibe kerülhet egy ilyen aprócska dronnál ? Illetve hól érdemes megkötni ?
-
blu79
addikt
Sziasztok, megjött ma a mini 2 drónom
, előtte tello volt
, még tavaly akartam egy minit de aztán nem nagyon lett volna időm kihasznalni, lehet jobb is mert így kijött a mini 2
Mi a véleményetek róla ? , yt videók alapján jó kis gépnek tűnik.
Így elsőre (első használat előtt) érdemes a dji-nél regisztráltatni ?
Mivel itthon még a biztosítas sincs egyelőre kiforrva , a vizsga sem stb , a kertben ki tudom próbalni alacsonyan repülve ?
Regisztrálni hól kell a légi hatósagnál ? Van valami aplikáció ehez ?
És osztrák oldalon le lehet tenni még a vizsgát ? Vagy várjam meg amig itthon is jó lesz ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest