Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvi0813
tag
Azoknak akik félnek az osztrák vizsgától, ChatGPT 85% megírta helyettem kb 20 perc volt… (magyar oktatóanyagokat többször átrágtam simán letettem volna a vizsgát magam is, de a németem nem a régi, tervezem is a magyart letenni a jövőben de aki azonnal repülni akar amint megvannak a papírok és nem akar a magyar vizsgával szopni elég jó alternatíva nyelvtudás nélkül is)
-
horvi0813
tag
DJI Neo mik a tapasztalatok aki vett? Youtube videók alapján nekem most elég lenne. De lehet egyből valami komolyabbat kéne venni? Tényleg csak hobbi nem vagyok se jó fotós se videós de szeretek tartalmat gyártani a kis családnak…
-
horvi0813
tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Nagyon szar a forint, az emberek meg nemhogy többet keresnek jelenleg hanem vagy kevesebbet vagy semmit. Nagyon várom én is az Air2-t ez lenne az első komolyabb drónom eddig csak "játékaim" voltak, Minit akartam először, de abból is lehet meg kéne várni a következőt vagy mire ez lemegy 75k-ra kb annyit megérne, többet nekem nem sajnos.
-
horvi0813
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Persze ez totál hülye, az is aki megveszi így szerintem, köszi azért az infót. Max akkor megvárom Januárt, de életembe nem gondoltam hogy hiány lesz belőle, gondoltam mevárom a karácsonyt és meglepem magam vele. Sima Mini-t ti vennétek FMC nélkül? Végre 1 kicsit komolyabb drónom lenne eddig csak a 30ezres kategóriában mozogtam játknak jó volt meg ott nincs semmit segítség manőverezni megtanulni jó volt, egyelőre komolyabbra nem akarok beruházni ez a 150k kategória bőven elég nekem most.
-
horvi0813
tag
Mavic Mini FMC lehet kapni valahol még? Sehol nem találok

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest